Χωρίς Αϊτόρ ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Παναθηναϊκό.
Τις υπηρεσίες του Αϊτόρ θα στερηθεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο αυριανό ντέρμπι (21:00) της Λεωφόρου, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.
Στην τελευταία προπόνηση των πρασίνων πριν το μεγάλο παιχνίδι, ο Ισπανός άσος ακολούθησε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο δάχτυλο του ποδιού του και έμεινε εκτός αποστολής.
Πλην του Αϊτόρ, εκτός έμειναν, όπως αναμενόταν τόσο ο Βέρμπιτς, όσο και ο Βαγιαννίδης, ενώ στις επάλξεις βρίσκεται ξανά ο Κλεϊνχέισλερ.
Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι πράσινοι:
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι τακτικής, εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Βαγιαννίδης. Θεραπεία έκανε ο Αϊτόρ λόγω ενοχλήσεων στο δάχτυλο του ποδιού.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή.
Πρόκειται για τους Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλο, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδη, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρα, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα και Αράο.
- Ουκρανία: Οι συμφωνίες του Μινσκ στοιχειώνουν το Κίεβο – Τι θα απαντήσει στο σχέδιο «αλά Κορέα» του Τραμπ
- Φολέγανδρος: Καταδικάστηκε εκ νέου για ανθρωποκτονία ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς
- Πόσο σταρ είσαι Νικόλ Κίντμαν; Στο χέρι της είναι αν θα κόψει τον πρώην της Κιθ Έρμπαν από το Met Gala 2026
- Tραγέλαφος η εξεταστική: “Ψεύτικες” οι συνομιλίες στις επισυνδέσεις λέει ο «Φραπές» – Τι είπε για κερδισμένο τζόκερ και Αυγενάκη
- «Στο Παρά Πέντε – 20 Χρόνια Μετά»: Το επετειακό επεισόδιο έρχεται στο MEGA
- Eurocup Women: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Αθηναϊκός ρίχνονται στη «μάχη» των «32»


