Ο Ιταλός Σιμόνε Σότσα στο ντέρμπι της Λεωφόρου
Με ανακοίνωση της η ΕΠΟ, έκανε γνωστό πως το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ θα διαιτητεύσει ο Σιμόνε Σότσα.
Οριστικό τέλος στο «σίριαλ» του ορισμού διαιτητή για το ντέρμπι της Δευτέρας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.
Και αυτό διότι, λίγες ώρες μετά την παραίτηση του Στιβ Μπένετ από την αρχιδιαιτησία της ΚΕΔ, η ΕΠΟ ανακοίνωσε τους αξιωματούχους της αναμέτρησης, με τον Σιμόνε Σότσα να ορίζεται πρώτος διαιτητής, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μπέρτι Αλέσιο και Ντελ Τζιοβάνι Στέφανο από την Ιταλία.
Στο VAR θα βρίσκονται επίσης δύο Ιταλοί, ενώ ο μοναδικός Έλληνας της αναμέτρησης θα είναι ο παρατηρητής αυτής, ο Αντώνιος Καρατζίκας.
Ο ορισμός έγινε από τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, Σταύρο Μάνταλο
Να υπενθυμίσουμε πως ο Σότσα είχε οριστεί πρώτος διαιτητής στο ντέρμπι του Μιλάνο την προηγούμενη αγωνιστική της Serie A.
- Σλασκ Βρότσλαβ – Άρης Betsson 107-113: «Ζωντανός» για πρόκριση, με νίκη στην 2η παράταση
- Weltenburg: Παράδοση εναντίον αριθμών – Η αρχαιότερη ζυθοποιία του κόσμου αλλάζει χέρια
- Παναθηναϊκός – Μπασκόνια 93-74: Με εξαιρετικό Τολιόπουλο οι «πράσινοι»
- Ο Τραμπ είπε πως το Συμβούλιο Ειρήνης «μπορεί» να αντικαταστήσει τον ΟΗΕ και μετά έκανε πίσω
- Καιρός: Έκτακτα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων από την κακοκαιρία – Υποχρεωτική παύση εργασιών
- Δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό με φανταστικό «κεραυνό» του Ταρέμι (2-0, vids)

