Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παραιτήθηκε ο Μπένετ από την ΚΕΔ

Παραιτήθηκε ο Μπένετ από την ΚΕΔ

Ο Στιβ Μπένετ παραιτήθηκε από τη θέση του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ και αποκάλυψε τους λόγους της απόφασης του, με mail στους διαιτητές.

Ο Στιβ Μπένετ υπέβαλλε σήμερα την παραίτησή του από την ΚΕΔ, επικαλούμενος την παρέμβαση του προέδρου της ΕΠΟ στον ορισμό διαιτητή στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο στα… καλύτερα του, με τις «μάσκες» να πέφτουν σε ΕΠΟ και ΚΕΔ και τον Τάκη Μπαλτάκο και τον Άγγλο αρχιδιαιτητή να έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα για ακόμη μια φορά, σχετικά με τον ορισμό του διαιτητή στο ντέρμπι των πράσινων με τους κιτρινόμαυρους.

Ο Στιβ Μπένετ έστειλε email στους διαιτητές που τους εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να παραιτηθεί

Ο Μπένετ, που είναι ο αρχιδιαιτητής που ήθελε από την πρώτη στιγμή ο Μπαλτάκος και η ομοσπονδία, είχε αποφασίσει να βάλει ελληνική διαιτητική ομάδα στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ όμως είχε τελείως διαφορετική άποψη και αποφάσισε να επέμβει και να την αλλάξει, γι’ αυτό και δεν αναρτήθηκε στο σάιτ της ΕΠΟ ο ορισμός για το ματς.

Την ώρα λοιπόν που το παιχνίδι είναι στον… αέρα γιατί δεν υπάρχει διαιτητής να έχει οριστεί, με τον Μπένετ να θέλει τον Τάσο Σιδηρόπουλο, ο Μπαλτάκος αποφάσισε ετσιθελικά να τον αντικαταστήσει με τον Ιταλό Σότσα, β΄κατηγορίας της UEFA.

Ο ίδιος ο Μπένετ λοιπόν, εφόσον εκτέθηκαν για ακόμη μια φορά τόσο ο ίδιος όσο και ο Μπαλτάκος, έστειλε ένα mail στους διαιτητές που εξηγεί τους λόγους που οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση.

Στην επιστολή του λοιπόν επικαλείται ότι δεν είχε άλλη επιλογή, μετά την σκόπιμη παρέμβαση του προέδρου της ΕΠΟ για να αλλάξει ο ορισμός Ελλήνων διαιτητών

Δείτε το mail του Μπένετ στους διαιτητές: 

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024