Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Μπένετ ζητά αποζημίωση και στέλνει τον Μπαλτάκο στην… UEFA

O Μπένετ ζητά αποζημίωση και στέλνει τον Μπαλτάκο στην… UEFA

Ο Στιβ Μπένετ παραιτήθηκε. Η ιστορία όμως δεν είναι έτσι ακριβώς όπως φαίνεται

Στιβ Μπένετ τέλος λοιπόν. Με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή μέσα από μια επιστολή να ανακοινώνει την παραίτηση του από την θέση του προέδρου της ΚΕΔ και τον Τάκη Μπαλτάκο σε χρόνο dt να την κάνει αποδεκτή επισπεύδοντας τη διαδικασία.

Τέλος λοιπόν ο κύριος 400.000 ευρώ; Ναι. Αλλά όχι όπως θα περίμενε κανείς. Από τι φαίνεται ο Μπένετ ούτε με άδεια χέρια σκοπεύει να φύγει. Ούτε να αφήσει τον Μπαλτάκο δίχως συνέπειες…

Οι λέξεις που χρησιμοποιεί στην επιστολή του, αν μη τι άλλο μοιάζουν με σπόιλερ για τα προσεχώς: Αναφέρεται σε «σκόπιμη παρεμβολή» του Μπαλτάκου στο έργο του. Και αυτό σημαίνει, πολλά για εκείνους που ξέρουν να διαβάζουν πιο προσεκτικά.

Ο Μπένετ αναφέρθηκε σε «σκόπιμη παρεμβολή» του Μπαλτάκου στο έργο του

Και για τις οικονομικές αξιώσεις που θα επιδιώξει ως αποζημίωση ο «τέως» και για τον τρόπο που θα φτάσουν τα μαντάτα «έξω» για τον Μπαλτάκο ο οποίος έπειτα από αυτή την καταγγελία θα πρέπει να απολογηθεί από τη στιγμή που το χαρτοφυλάκιο του δεν προβλέπει τέτοιου τύπου παρεμβάσεις στη διαιτησία.

Και το πράγμα για τον πρόεδρο της ΕΠΟ είναι ήδη χειρότερο, έπειτα από τη δήλωση του στο site της Ομοσπονδίας:

«Η άρνηση του κ. Μπένετ να αλλάξει τον ορισμό του Έλληνα διαιτητή στο αγώνα Παναθηναϊκού-ΑΕΚ και συνακόλουθα η παραίτησή του, αποτελούν δική του προσωπική επιλογή. Λυπάμαι που υπό τις συγκεκριμένες περιστάσεις είμαι υποχρεωμένος να δεχθώ την παραίτησή του και να ζητήσω από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου την ερχόμενη Τετάρτη να ορίσει νέο αρχιδιαιτητή» υποστήριξε επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την πίεση που ο ίδιος άσκησε για τη γνωστή ιστορία με τους διαιτητές της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-ΑΕΚ τη Δευτέρα.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024