
H Μπάγερν θέλει ΜακΤόμινεϊ
Έτοιμη έχει την εναλλακτική της η Μπάγερν Μονάχου σε περίπτωση που δεν καταφέρει να κλείσει τον Ζοάο Παλίνια.
Επέκτεινε το συμβόλαιο του με τη Φούλαμ ο Ζοάο Παλίνια και στην Μπάγερν Μονάχου εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις.
Οι «κότατζερς» ανακοίνωσαν την επέκταση του συμβολαίου του 28χρονου Πορτογάλου διεθνή μέσου μέχρι το 2028 με αυξημένες ετήσιες απολαβές, ενώ στη συμφωνία των δύο πλευρών δεν υπάρχει ρήτρα εξαγοράς.
Αυτό αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να ενταχθεί τον Ιανουάριο στην Μπάγερν Μονάχου, η οποία δεν πρόλαβε ν’ αποκτήσει τα δικαιώματα του την τελευταία ημέρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου.
Αν δεν προχωρήσει ξανά η υπόθεση με τον Παλίνια, τότε σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Mirror», η πρωταθλήτρια Γερμανίας θα κινηθεί για την απόκτηση του Σκοτ ΜακΤόμινεϊ, ο οποίος έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Οι Βαυαροί αναμένεται να κάνουν πρόταση στην αγγλική ομάδα, επισημοποιώντας το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του παίκτη.
- Άγιο Δημήτριο: Στο Ναυτοδικείο ο 20χρονος δράστης – Απολογείται για τη δολοφονία του 27χρονου
- Εξετάζει επαναστατική αλλαγή η FIFA στο Μουντιάλ – Τα νέα δεδομένα με τις κίτρινες κάρτες
- Τσουκαλάς: Πλέον και οι βουλευτές της ΝΔ ομολογούν πως ο «επιτελικός» αυταρχισμός Μητσοτάκη απειλεί τη δημοκρατία
- Δεν ξανάγινε: Ρεκόρ 30ετίας στην αντικυβερνητική βία στις ΗΠΑ
- Αυστραλία: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή έχει «δυσανάλογο αντίκτυπο» για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, λέει η ΥΠΕΞ
- Ποια είναι η ευθύνη του ανθρώπου στη διαμόρφωση της συμπεριφοράς του σκύλου

