
Τέλος ο Σάντος από την Πολωνία (pic)
Λίγους μόλις μήνες μετά την πρόσληψή του, ο Φερνάντο Σάντος απολύθηκε από την Εθνική ομάδα της Πολωνίας.
Ήταν θέμα χρόνου μετά την ήττα με 2-0 από την Αλβανία και πλέον είναι γεγονός!
Ο Φερνάντο Σάντος απολύθηκε από την Εθνική Πολωνίας αν και δεν πρόλαβε να κλείσει ούτε χρόνο στον πάγκο της καθώς την ανέλαβε τον περασμένο Ιανουάριο, λίγες μόλις μέρες μετά το τέλος του Μουντιάλ και την αποχώρησή του από την Πορτογαλία.
«Παρόλο που η συνεργασία μας σταματά, είμαι ευγνώμων που ήμουν στον πάγκο της Πολωνίας και εύχομαι τα καλύτερα στους ανθρώπους της, που με υποδέχτηκαν πολύ καλά όσο ζούσα εδώ», είπε 68χρονος τεχνικός που αποχωρεί με απολογισμό τριών νικών και ισάριθμων ηττών σε έξι ματς.
«Ευχαριστώ τον Φερνάντο Σάντος και του εύχομαι καλή συνέχεια στις επόμενες προκλήσεις της καριέρας του», ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Τσέζαρι Κούλεζα.
[KOMUNIKAT]
Polski Związek Piłki Nożnej informuje, że z dniem 13 września 2023 roku trener Fernando Santos przestał pełnić obowiązki selekcjonera reprezentacji Polski.
Szczegóły… ⤵️— PZPN (@pzpn_pl) September 13, 2023
- Λίβανος: Η κυβέρνηση Μελόνι καταδικάζει τους ισραηλινούς πυροβολισμούς κατά της UNIFIL
- Κύπρος: Νέο διοικητή της ΟΥΝΦΙΚΥΠ διόρισε ο Αντόνιο Γκουτέρες
- Λίβανος: «Αγανάκτηση για τους θανάτους και τις καταστροφές» που προκάλεσε το Ισραήλ
- Ο Τραμπ θέλει να τιμωρήσει χώρες του ΝΑΤΟ που δεν βοήθησαν – Με επιπλέον στρατεύματα θα επιβραβεύσει τις άλλες, όπως η Ελλάδα
- Ιράν: «Αναγκαία προϋπόθεση» να επεκταθεί στον Λίβανο η εκεχειρία, δηλώνει ο Μακρόν
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Χωρίς πρόβλημα ενέργειας η χώρα


