Προπόνηση χωρίς Γκριγκόνις και Βιλντόζα
Οι δύο παίκτες απουσίασαν, για διαφορετικούς λόγους, από την σημερινή προπόνηση των «πράσινων»
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της συμμετοχής στα δύο τουρνουά που θα δώσει μέσα στις επόμενες ημέρες πριν την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Πρώτο χρονικά του τουρνουά «Νίκος Γκάλης» στη Ρόδο, με αντίπαλες ομάδες τη Φενέρμπαχτσε του Ιτούδη στις 15/9, αλλά και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Κάτας στις 17/9.
Επόμενοι τουρνουά στο οποίο θα συμμετάσχουν οι «Πράσινοι» είναι το καθιερωμένο πλέον «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο ΟΑΚΑ, με αντιπάλους τις Παρτιζάν, Ανατολού Εφές και Μπάγερν Μονάχου.
Στη σημερινή προπόνηση δεν έδωσαν το παρών ο κόουτς Αταμάν και ο Μάριους Γκριγκόνις, οι οποίοι έχουν μεταβεί στη Βαρκελώνη για τις ανάγκες της Euroleague, ενώ ο Λούκα Βιλντόζα υπέστη στη χθεσινή προπόνηση διάστρεμμα και δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση, ακολουθώντας αποθεραπεία.
- Λέσβος: «Έμφραγμα» στο λιμάνι της Μυτιλήνης από τους κτηνοτρόφους – Χωρίς οχήματα αναχώρησε το «Νήσος Σάμος»
- Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με Ζέλσον (vid)
- Η «Αποστολή» τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης – Γεροντιδάκης, Κακούρης, Νούσιας απαγγέλλουν ποιήματα
- Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ οριακά «υιοθέτησε» την Ντρου Μπάριμορ
- Τορούν 2026: Η απονομή του ασημένιου μεταλλίου στον Καραλή (vid)
- Ρώμη: Ισχυρή έκρηξη με δύο σοβαρά τραυματίες – Τρεις πολυκατοικίες κατέρρευσαν
