Προπόνηση χωρίς Γκριγκόνις και Βιλντόζα
Οι δύο παίκτες απουσίασαν, για διαφορετικούς λόγους, από την σημερινή προπόνηση των «πράσινων»
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της συμμετοχής στα δύο τουρνουά που θα δώσει μέσα στις επόμενες ημέρες πριν την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Πρώτο χρονικά του τουρνουά «Νίκος Γκάλης» στη Ρόδο, με αντίπαλες ομάδες τη Φενέρμπαχτσε του Ιτούδη στις 15/9, αλλά και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Κάτας στις 17/9.
Επόμενοι τουρνουά στο οποίο θα συμμετάσχουν οι «Πράσινοι» είναι το καθιερωμένο πλέον «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο ΟΑΚΑ, με αντιπάλους τις Παρτιζάν, Ανατολού Εφές και Μπάγερν Μονάχου.
Στη σημερινή προπόνηση δεν έδωσαν το παρών ο κόουτς Αταμάν και ο Μάριους Γκριγκόνις, οι οποίοι έχουν μεταβεί στη Βαρκελώνη για τις ανάγκες της Euroleague, ενώ ο Λούκα Βιλντόζα υπέστη στη χθεσινή προπόνηση διάστρεμμα και δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση, ακολουθώντας αποθεραπεία.
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Τα δεδομένα στη Super League: «Μαίνεται» η μάχη για τα play out και την παραμονή
- Χριστοδουλίδης μετά την πρόσκρουση drone στη βάση στο Ακρωτήρι: Δεν θα αποτελέσουμε μέρος στρατιωτικής επιχείρησης
- «O Μίροτιτς αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τη Μονακό»
- Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 6 Μαρτίου
- Ιράν – Λαριτζανί: «Δεν θα διαπραγματευτούμε με τις ΗΠΑ»



