Συγκλονίζει η Χριστίνα Αλεξανιάν: «Θεώρησα ότι αυτό ήταν»
Συγκλονίζει με την εξομολόγησή της η αγαπημένη ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν.
Η Χριστίνα Αλεξανιάν, με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά «Οι Πάνθεοι», μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.
Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της και τον δρόμο που ακολούθησε στη διαχείριση του.
Είστε μαχήτρια της ζωής. Μου έκανε εντύπωση ότι σε συνέντευξη σας, στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, μιλήσατε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίσατε και ότι, χωρίς καν να βαρυγκομήσετε, μπήκατε αμέσως στη λύση του.
Δεν μπορείς να μην ακολουθήσεις τη ζωή. Η ζωή προηγείται των αποφάσεων σου. Νομίζω ότι ο κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος θα διεκδικούσε το κομμάτι που του ανήκει στη ζωή.
Και τα δύσκολα και τα εύκολα είναι κομμάτια της ζωής μας
Σας σόκαρε όταν μάθατε από το γιατρό ότι αντιμετωπίζατε ένα πρόβλημα για το οποίο απαιτούνταν άμεση εισαγωγή και θεραπεία.
Θεώρησα ότι αυτό ήταν. Δεν πετάω στα σύννεφα, ότι όλα θα συμβούν στους γύρω μου και όχι σε μένα. Και τα δύσκολα και τα εύκολα είναι κομμάτια της ζωής μας και της ύπαρξης μας, οπότε παίρνω τη ζωή όπως έρχεται.
«Η ζωή είναι μικρή και οφείλεις να την εκτιμάς»
Σας έμαθε κάτι αυτό το γεγονός;
Μου επιβεβαίωσε ότι η ζωή είναι μικρή και ότι οφείλεις να την εκτιμάς, με την ευρεία έννοια.
- Mε ποια επίδοση πάνε στο Παγκόσμιο Κύπελλο κλειστού στίβου οι Καραλής και Τεντόγλου
- ΑΕΚ: Η 11άδα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 14-8: Κυρίαρχοι οι «ερυθρόλευκοι» και 59-0 το σερί!
- Ποια χώρα… «εξοστρακίζει» τους αυτόματους πωλητές
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα 3-1: Φαβορί για το… σεντόνι οι Κόκκινοι Διάβολοι, ιστορική επίδοση του Μπρούνο Φερνάντες
- Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Σπάνια φωτογραφία με την μητέρα του Νταϊάνα


