Οι Μπακς παίρνουν και τον Άλεξ Αντετοκούνμπο
Οι Μπακς κατέληξαν σε συμφωνία με τον Άλεξ Αντετοκούνμπο, ο οποίος θα γίνει ο τρίτος από τα αδέλφια Αντετοκούνμπο που θα φορέσει την φανέλα των «Ελαφιών».
Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο θα έχει την ευκαιρία να παίξει μαζί με τα αδέλφια του Γιάννη και Θανάση, στους Μπακς.
Η ομάδα από το Μιλγουόκι συμφώνησε με το μικρότερο από τα 4 αδέλφια Αντετοκούνμπο και ο Άλεξ αναμένεται να βρεθεί στην προετοιμασία και τα φιλικά που θα δώσουν τα «Ελάφια» πριν την έναρξη της regular season του NBA.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Μάικλ Σκότο, ο Άλεξ μετά την προετοιμασία με τους Μπακς θα αγωνιστεί στη G-League με την θυγατρική ομάδα των πρωταθλητών του 2021, τους Γουισκόνσιν Χέρντ, τη φανέλα των οποίων έχει φορέσει και στο παρελθόν, χωρίς τότε να πάρει ευκαιρία στην πρώτη ομάδα, μαζί με τους αδελφούς του.
Αυτή η κίνηση δείχνει πως οι Μπακς κάνουν ότι μπορούν για να κρατήσουν τον Γιάννη στην ομάδα, δημιουργώντας για αυτόν ένα πολύ οικείο και οικογενειακό περιβάλλον.
Περισσότερες πληροφορίες για τη διάρκεια του συμβολαίου, αλλά και τις απολαβές του Άλεξ δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.
The Milwaukee Bucks signed Alex Antetokounmpo, league sources confirmed to @hoopshype. He joins brothers Thanasis and Giannis Antetokounmpo on the roster heading into training camp. He played for the G League’s Wisconsin Herd last season.
Photo: Kyle Terada / USA TODAY Sports pic.twitter.com/oK1dAkOUGs
— Michael Scotto (@MikeAScotto) September 1, 2023
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ



