Έφτασε στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Βιλντόσα (pics)
Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού έφτασε ο Λούκα Βιλντόσα.
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να υποδέχεται παίκτες ενόψει και της εκκίνησης της προετοιμασίας, υπό την επίβλεψη του Εργκίν Αταμάν, ο οποίος έφτασε στη χώρα μας την Παρασκευή (25/8). Στη συνέχεια ακολούθησε ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, αλλά και ο Τζέριαν Γκραντ.
Το νέο πρόσωπο που πάτησε… Ελλάδα ήταν ο Λούκα Βιλντόσα. Ο Αργεντίνος είχε βρεθεί ξανά στη χώρα μας πριν λίγο καιρό, όμως αποχώρησε και πλέον επέστρεψε για μόνιμη εγκατάσταση.
Λίγο μετά πριν τις 18:00 ο Βιλντόσα έφτασε στη χώρα μας μετά και τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αργεντινής τονίζοντας: «Περίμενα το ξεκίνημά μας πολύ καιρό. Υπόσχομαι στους φιλάθλους μας ότι θα δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι».
- Συμφωνία ανάμεσα σε ΗΠΑ και Μεξικό για το νερό του Ρίο Γκράντε
- Αναγκαστική προσγείωση για Boeing 777 στην Ουάσινγκτον – Γνωστό το πρόβλημα με το κάλυμμα του κινητήρα
- Το Πανεπιστήμιο Μπράουν επιβεβαίωσε τον θάνατο δύο ατόμων – Οκτώ σε κρίσιμη κατάσταση [βίντεο]
- Γερμανία: Πέντε συλλήψεις για φερόμενη προετοιμασία επίθεσης σε Χριστουγεννιάτικη αγορά
- Συρία: Έκρηξη σε διυλιστήρια πετρελαίου – Επιχειρήσεις των Κούρδων κατά του Ισλαμικού Κράτους [βίντεο]
- Η Συρία καταδικάζει την «τρομοκρατική» επίθεση με θύματα Αμερικανούς στρατιώτες

