Είμαστε εκεί, δίπλα τους, με την παρουσία μας, με το νοιάξιμο και την αγωνία μας ως κοινωνία, με τις δράσεις μας. Πράττουμε το αυτονόητο, όπως η συνείδηση όλων μας επιτάσσει.
Γι αυτό, στη Ρόδο βρίσκεται ήδη, κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω με 2 οχήματα, συνοδεία του αρμόδιου αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Σταμάτη Καμπουράκη.
Τους ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου.
Επιχειρούν μαζί με το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω.
Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη δημοτική κοινότητα Ασκληπιείου.
Επίσης, όπως έχουμε ανακοινώσει, είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει ο Δήμος Κω, από σήμερα Δευτέρα 24 έως Τετάρτη 26 Ιουλίου, στο πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης».
Ο Δήμος Καλλιθέας ήδη απέστειλε τα πρώτα δέματα με είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσε κατόπιν επικοινωνίας τους Δημάρχου Καλλιθέας και Α’ Αντιπροέδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Κάρναβου με τον Δήμαρχο Ρόδου.
«Μετά από συνεννόηση με το Δήμο Ρόδου, ενημερωθήκαμε για ελλείψεις και άμεση ανάγκη για Φαρμακευτικό και Υγειονομικό στις οποίες σπεύσαμε να συνδράμουμε με το υλικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου μας το οποίο απεστάλη σήμερα.
Οι ανάγκες του Δήμου Ρόδου προς το παρόν έχουν καλυφθεί και δεν χρειάζεται κάποια περαιτέρω βοήθεια. Για οποιαδήποτε νέα ανάγκη ανθρωπιστικής βοήθειας θα εκδοθεί ανακοίνωση» αναφέρει ο Δήμαρχος Καλλιθέας απευθυνόμενος στους δημότες.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας