Τζο Μπάιντεν: «Η αμερικανική οικονομία είναι δυνατή» – Δεν αναμένει ύφεση
Ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν μίλησε για την κατάσταση της οικονομίας των ΗΠΑ.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε χθες Τρίτη πως η οικονομία των ΗΠΑ είναι «δυνατή τώρα» και ότι δεν αναμένει να ενσκήψει ύφεση, την παραμονή ομιλίας του για την οικονομική του πολιτική στο Σικάγο.
Μιλούσε σε ιδιωτική εκδήλωση
Ο κ. Μπάιντεν έκανε τα σχόλια αυτά κατά τη διάρκεια ιδιωτικής εκδήλωσης με σκοπό τη συγκέντρωση κεφαλαίων στην Τσέβι Τσέις (Μέριλαντ).
Σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος αναμένεται να εκφωνήσει ομιλία στο Σικάγο για τα «Bidenomics», κατά τον νεολογισμό που χρησιμοποιούν συνεργάτες του για να περιγράψουν το όραμά του για την οικονομία των ΗΠΑ.
Ο ηγέτης των Δημοκρατικών πολλαπλασιάζει τις προεκλογικές εκδηλώσεις και τα ταξίδια του, δυο μήνες αφού άρχισε την εκστρατεία του για την επανεκλογή του το 2024.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μαξίμου: Επιτέθηκε στον Καραμανλή για το αγροτικό, αναδίπλωση όμως μετά τις υποκλοπές – Εικόνα πολιτικής απομόνωσης για Μητσοτάκη
- Σταθερή η UEFA: Καμία υποχώρηση στους κανόνες για τη πολυϊδιοκτησία συλλόγων
- «Βυθισμένες σκηνές», η κακοκαιρία Byron πνίγει τη Γάζα – Νεκρός 21χρονος που ήταν υπό ισραηλινή κράτηση
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 20-4: Μια ακόμη άνετη νίκη για τους «ερυθρόλευκους»
- TCL Winter Wonderland: Όταν η μαγεία των Χριστουγέννων συνάντησε το Ολυμπιακό Πνεύμα στο Μιλάνο
- Η Μπαλάντα της Σεξουαλικής Εξάρτησης: Η ωμή, τρυφερή ματιά της Ναν Γκόλντιν ξαναζωντανεύει στο Λονδίνο









