Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, στο στόχαστρο της Λέστερ για τον πάγκο της
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Έντσο Μαρέσκα είναι ανάμεσα στις επιλογές της διοίκησης της Λέστερ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.
Την περίπτωση του Έντσο Μαρέσκα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου εξετάζει η Λέστερ.
Οι «αλεπούδες», σύμφωνα με όσα αναφέρει το «talkSport» έχουν στην πρώτη θέση της λίστας τους τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ο οποίος από το 2017 έχει αρχίσει να ασχολείται με την προπονητική.
Ξεκίνησε ως βοηθός στην Άσκολι, ακολούθησε η Σεβίλλη και η Γουέστ Χαμ, ενώ είχε αναλάβει ως πρώτος προπονητής την u23 της Μάντσεστερ Σίτι και μετέπειτα την Πάρμα.
Από το περασμένο καλοκαίρι βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο του Πεπ Γκουαρδιόλα, ενώ ως ποδοσφαιριστής έχει γράψει σπουδαία καριέρα. Η Λέστερ τον έχει στην κορυφή της λίστας της και αναμένεται να κάνει κίνηση για την απόκτησή του, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως και ο 43χρονος Ιταλός δείχνει θετικός στο εν λόγω ενδεχόμενο.
Όμως δεν έχει μόνο η Λέστερ τον Ιταλό στα ραντάρ της, καθώς την περασμένη εβδομάδα ασχολήθηκε με την περίπτωσή του και η Σέλτικ, η οποία όμως φέρεται να καταλήγει στον Μπρένταν Ρότζερς.
BREAKING: #MCFC assistant boss Enzo Maresca is the front-runner to become #LCFC’s new manager.
– talkSPORT sources understand
📲 Listen ☞ https://t.co/VJgUHnqdM1 pic.twitter.com/ymDOh2TYEx
— talkSPORT (@talkSPORT) June 15, 2023
- Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ο Γουίλ Σμιθ – «Ήταν μια τραυματική εμπειρία»
- Shops Closed on January 2, Banks Remain Open
- Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 74χρονος μετά από επίθεση που δέχθηκε από τον γιο του
- Πέθανε ο 23χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά τα ξημερώματα σε τροχαίο στο Μαρκόπουλο
- Επεισοδιακή ρεβεγιόν για ζευγάρι – Ξυλοκόπησαν 43χρονο για σεξουαλική παρενόχληση – Τρεις συλλήψεις
- Το τρομερό σερί του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα


