
Ανανέωσε με Εμμανουηλίδου ο Ολυμπιακός
Η 28χρονη κεντρική, Μελίνα Εμμανουηλίδου, θα συνεχίσει για άλλη μια χρονιά να αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα.
Μια σημαντική ανανέωση ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός που διατηρεί στο ρόστερ του την 28χρονη Μελίνα Εμμανουηλίδου η οποία μετά θα αγωνιστεί για δεύτερο διάστημα στους ερυθρόλευκους (2015-2017 και από το 2021 μέχρι και φέτος).
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μελίνα Εμμανουηλίδου. Η διεθνής Ελληνίδα κεντρική υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο, διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου.
Η δήλωση της Μελίνας Εμμανουηλίδου στο olympiacossfp.gr: «Συνεχίζω στην ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Δύο ακόμα χρόνια στον Ολυμπιακό! Βρίσκομαι αρκετά χρόνια στην ομάδα, έχω μεγαλώσει εδώ, έχω ζήσει πολλά. Στόχος μας είναι να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή, να επιστρέψει στα τρόπαια. Προσωπικά, θα συνεχίσω να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Είμαι πολύ αισιόδοξη για τη νέα σεζόν»».
- «Ακόμη με σταματούν στο δρόμο στην Ελλάδα» – Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ για τον Ιησού
- Ο πόλεμος, η «προπόνηση» σε 9.500, το ρεκόρ «Guinness» και το Μεξικό που… γιορτάζει ενώ πετούν πύραυλοι
- Οικογενειακή έξοδος στην Κηφισιά για Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλο για τα γενέθλια της κόρης τους
- ΕΕ: Οι «πόρτες» της πολεμικής τεχνολογίας που ανοίγει – Τι είναι το πρόγραμμα AGILE που βρίσκεται στα σκαριά
- Χαϊδάρι: Συμμορία έκλεβε διερχόμενους οδηγούς παριστάνοντας ότι έχουν βλάβη στο δικό τους αυτοκίνητο
- Ατρόμητος-Κηφισιά 0-0: Η ισοπαλία δεν τους χαλάει



