Πλάθα: «Τιμή να είμαι στην ΑΕΚ» (pic)
Η πρώτη δήλωση του Χοάν Πλάθα ως προπονητή της ΑΕΚ.
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Χοάν Πλάθα για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον Ισπανό προπονητή να παραχωρεί και τις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός της Ένωσης.
Ο Πλάθα έκανε λόγο για τιμή να αναλάβει την ΑΕΚ και τόνισε πως θέλει να αφήσει μία ευχάριστη ανάμνηση στον κόσμο της ομάδας.
Η δήλωση του Πλάθα:
«Ευχαριστώ όσους με εμπιστεύονται για να ηγηθώ του project της ΑΕΚ. Έρχομαι με διάθεση να βοηθήσω αυτή την ιστορική ομάδα, ώστε να πετύχει τους στόχους της. Στην Ισπανία, έχουμε μεγάλο σεβασμό για το ελληνικό μπάσκετ. Είναι τιμή μου να είμαι μέρος του. Ελπίζω, όποτε κι αν ολοκληρώσω το έργο μου στην Ελλάδα, η ανάμνηση που θα αφήσω στους οπαδούς μας να είναι ευχάριστη».
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία
- Αμερικανοί πολιτικοί ζητούν από Ισραήλ, ΗΠΑ να ερευνήσουν τον βομβαρδισμό εναντίον δημοσιογράφων στον Λίβανο
