Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εμπαπέ: «Στην Παρί έχουμε ελλείψεις, δεν έλαβε τον σεβασμό που του αξίζει ο Μέσι»

Εμπαπέ: «Στην Παρί έχουμε ελλείψεις, δεν έλαβε τον σεβασμό που του αξίζει ο Μέσι»

Ο Εμπαπέ σε συνέντευξή του ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με την παραμονή του στην Παρί, ενώ υπερασπίστηκε και τον Μέσι που έφυγε… κακής κακώς από το Παρίσι.

Η Παρί σεν Ζερμέν, παρά το πρωτάθλημα που κατέκτησε, είχε άλλη μια σεζόν μέσα στην μετριότητα. Το κατέκτησε με σχετική δυσκολία, ενώ και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, το ευρωπαϊκό όνειρο μετατράπηκε σε εφιάλτη, αποκλειόμενη από τη φάση των 16 του Champions League.

Ένας ένας τα μεγάλα αστέρια της ομάδας φεύγουν. Ο Μέσι και ο Ράμος ήδη αποχαιρέτησαν, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει και ο Νεϊμάρ.

Η Παρί είχε την πρόθεση να χτίσει πάνω στον Εμπαπέ την επόμενη μέρα του συλλόγου, αλλά ο Γάλλος επιθετικός ανακοίνωσε πως επί της ουσίας η επόμενη θα είναι η τελευταία του σεζόν στη Γαλλία, αρνούμενος να κάνει χρήση της οψιόν μονοετούς επέκτασης.

Το όνομα της Ρεάλ Μαδρίτης μπλέχτηκε αμέσως στην ιστορία, με τους Μαδριλένους να φέρονται έτοιμοι να τον ντύσουν από φέτος στα λευκά, αλλά ο Εμπαπέ σε συνέντευξή του στην ιταλική Gazzetta dello Sport, δήλωσε επί του θέματος:

«Δεν ζήτησα ούτε να με πουλήσουν ούτε να πάω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Επιβεβαίωσα ότι δεν θέλω να ενεργοποιήσω την επιλογή για ανανέωση ενός ακόμα χρόνου που προβλέπεται στο συμβόλαιο. Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ για ανανέωση με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά είμαι χαρούμενος που θα μείνω εδώ την επόμενη σεζόν. Ο στόχος για κάποιον σαν εμένα είναι να κερδίσει κάθε τίτλο, ξέραμε ότι υπήρχαν ελλείψεις και αργά ή γρήγορα καταλήγεις να τις πληρώσεις. Πρέπει να μάθεις από τα λάθη σου για να μην τα επαναλαμβάνεις κάθε σεζόν».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Λιονέλ Μέσι, με την συνύπαρξή τους στους Παριζιάνους να είναι καλή αλλά να μην στέφεται από επιτυχία, υπερασπίζοντας τον και λέγοντας πως δεν έλαβε τον σεβασμό που του αρμόζει στην γαλλική πρωτεύουσα:

«Μιλάμε για τον δυνητικά καλύτερο παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Δεν είναι ποτέ καλά νέα όταν κάποιος όπως ο Μέσι φεύγει. Προσωπικά, δεν καταλαβαίνω ακριβώς γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι ανακουφίστηκαν που έφυγε. Είναι κρίμα, αλλά έτσι έγινε. Στη Γαλλία δεν είχε τον σεβασμό που του άξιζε. Θα πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον αντικαταστήσουμε»

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024