Η Τσέλσι φουλάρει για Νεϊμάρ
H Τσέλσι, σύμφωνα με το Sky Sports ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Νεϊμάρ.
Ο Νεϊμάρ δεν διανύει και την καλύτερη περίοδό του στην Παρί Σεν Ζερμέν και πολλές φορές οι φίλοι της ομάδας έχουν εκφράση την δυσαρέσκειά τους, προς το πρόσωπο του Βραζιλιάνου άσου.
Ο Βραζιλιάνος, που βρίσκεται κοντά στην αποχώρησή του από την ομάδα του Παρισιού το καλοκαίρι, είχε χρησιμοποιήσει μάλιστα πρώτο πληθυντικό στο αποχαιρετιστήριο ποστ που είχε κάνει για τον Λιονέλ Μέσι, κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο.
Συγκεκριμένα είχε γράψει: «Αδερφέ… δεν πήγε όπως νομίζαμε, αλλά δοκιμάσαμε τα πάντα. Ήταν χαρά μου να μοιραστώ μαζί σου άλλα δύο χρόνια. Καλή επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα και να είσαι ευτυχισμένος. Σ’ αγαπώ».
Σύμφωνα με το Sky Sports η Τσέλσι ξεκίνησε, διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτησή του, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
🗞️ Chelsea have reportedly opened talks to sign Neymar.
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) June 7, 2023
- Άγνωστη η αιτία θανάτου της γυναίκας στον Παναμά – Στη εντατική ο σύζυγός της – Νέα στοιχεία για το μοιραίο ταξίδι
- Αργυρώ: Το νέο βιβλίο συνταγών, αυτή την Κυριακή, μαζί με το ΒΗΜΑ
- Παύλος Μαρινάκης για κόμμα Καρυστιανού: Ο πόνος δεν μπορεί να γίνεται βατήρας για πολιτική ανέλιξη
- ΕΟΦ: Αποσύρονται προληπτικά 10 παρτίδες βρεφικού γάλακτος – Ποιος ο λόγος
- Γοδόι Κρουζ στον Αντίνο: «Ρίβερ Πλέιτ ή δελτίο στον… τοίχο»
- Η Μίνι Ντράιβερ μιλάει για τον έρωτα στα 50 της: «Οι γυναίκες υφίστανται πίεση να βρουν έναν άνδρα»


