Athens Pride: Στην πλατεία Κοτζιά και όχι στο Σύνταγμα φέτος
Τα περίπτερα και η σκηνή θα λειτουργούν κανονικά στην πλατεία Κοτζιά.
Στην πλατεία Κοτζιά και όχι στο Σύνταγμα θα πραγματοποιηθεί φέτος η κεντρική εκδήλωση του Athens Pride όπως και η πορεία, που είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο 10 Ιουνίου.
Σύμφωνα με την επείγουσα ανακοίνωση της επιτροπής, η απόφαση αυτή πάρθηκε λόγω «της δεδομένης παρουσίας του περιπτέρου της Νέας Δημοκρατίας στην πλατεία Συντάγματος».
«Για λόγους ασφάλειας, παραγωγής, χωροταξικών θεμάτων, καθώς και πολιτικής ουδετερότητας του θεσμού του Athens Pride πήραμε την απόφαση να μην ακυρωθεί ή αναβληθεί το Athens Pride 2023, αλλά αντ’ αυτού να μετακινηθεί στην πλατεία Κοτζιά και να πραγματοποιηθεί κανονικά στις 10 Ιουνίου», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της επιτροπής.
Η επιτροπή τονίζει, επίσης, ότι «τα περίπτερα και η σκηνή θα λειτουργούν κανονικά στην πλατεία Κοτζιά και η πολύχρωμη πορεία μας θα κατακλύσει τους δρόμους της Αθήνας ξεκινώντας από εκεί, θα περάσει μπροστά από τη Βουλή και θα καταλήξει και πάλι στη Πλατεία Κοτζιά, όπου η βραδιά θα κλείσει με τη συναυλία και το ανοιχτό πάρτι στην πλατεία».
Μάλιστα, ολοκληρώνει την ανακοίνωση με τη φράση «Μια φορά κι έναν καιρό… δεν ακυρώθηκα!! Άλλαξα Πλατεία».
- Ρωσία: Έξι χρόνια κάθειρξης στον επικεφαλής κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς
- Τι γνωρίζουμε για το χριστουγεννιάτικο χτύπημα του Τραμπ σε βάση του Ισλαμικού Κράτους στη Νιγηρία
- Ολυμπιακός: Ψάχνει μεγάλο διπλό στην Μπολόνια κόντρα στη Βίρτους
- Το κρίσιμο σήμερα δεν είναι «τι θέλει ο λαός», αλλά ποιες επιλογές του προσφέρονται
- Καλύτερη ζωή: Τα δύο μυστικά για να την πετύχουμε
- Ο Άσαντ από τη «Ρωσία με Αγάπη»: Η παραδεισένια ζωή ενός έκπτωτου δικτάτορα




