Μπαρτζώκας: Έκανε τραπέζι για το βραβείο του κορυφαίου προπονητή
Τραπέζι σε όλη την ομάδα παρέθεσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, για το βραβείο που κέρδισε, ως ο κορυφαίος προπονητής της φετινής Euroleague.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, παρέθεσε σήμερα (31/05) γεύμα με παρόντες τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και το σταφ της ομάδας, για την ανάδειξή του σε κορυφαίο προπονητή της Euroleague.
Το παρών έδωσαν και οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Σκινδήλιας.
Δείτε φωτογραφίες από το τραπέζι του κόουτς Μπαρτζώκα:
- Ουκρανία: Να σταματήσουν οι επιθέσεις σε πλοία και ενεργειακές υποδομές, ζητά η Τουρκία – Τι μετέφερε το πλοίο
- Γάζα: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε 24 ώρες στη Γάζα – Ανάμεσά τους τρία παιδιά που πέθαναν από υποθερμία
- Μια ματιά στο Euphoria: Η Ζεντάγια έχει μπλεξίματα με την μαφία, ο Ελόρντι χορεύει γυμνός, η Σάφερ χαλαρώνει
- Αταμάν: Ο Παναθηναϊκός δεν είναι φαβορί για την Ευρωλίγκα – Ο Ομπράντοβιτς δεν είχε καλά αποτελέσματα»
- Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος μιλά για πρώτη φορά για τη μάχη του με τον καρκίνο
- Ο Λανουά κρίνεται και από τους ξένους διαιτητές


