Νότιγχαμ – Σαουθάμπτον 4-3: Tρίποντο «χρυσάφι» για την Φόρεστ
Έπειτα από ένα χορταστικό ματς η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε με 4-3 της Σαουθάμπτον και πήρε μεγάλη βαθμολογική… ανάσα. Μια… ανάσα από τον υποβιβασμό οι «Άγιοι».
Άλμα παραμονής για την Νότιγχαμ Φόρεστ.
Έπειτα από ένα ματς-θρίλερ η ομάδα του Στιβ Κούπερ επικράτησε με 4-3 της Σαουθαμπτον, ξεφεύγοντας έτσι στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Στο 12′ η κεφαλιά του Γουόλκοτ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 18′ ο Τζόνσον σέντραρε από δεξιά και ο Αβονίγι σέντραρε από το πέναλτι για το 1-0. Μάλιστα στο 22′ μετά από κόντρες ο Αβονίγι με φοβερό γυριστό έκανε το 2-0.
Στο 42′ ο Μέιτλαντ-Νάιλς έκανε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Γκιμπς-Γουάιτ στο 44′, ωστόσο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Σαουθάμπτον μείωσε ξανά, με κεφαλιά του Λιάνκο μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γουόρντ Πρόουζ.
Στο 73′ ο Ντανίλο σκόραρε για το 4-2 για τη Νότιγχαμ με τον Πρόουζ να διαμορφώνει το τελικό 4-3 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.
ΦΟΡΕΣΤ: Νάβας, Οριέ (65’ Γουοράλ), Λόντι (81’ Τοφολό), Νιακατέ, Φελίπε, Μανγκαλά, Γέιτς (70’ Κουγιατεέ), Ντανίλο, Γκιμπς Γουάιτ, Τζόνσον (81’ Σάριτζ), Αβονίγι (81’ Μπολί).
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Μέιτλαντ Νάιλς, Μπεντνάρεκ, Μπέλα Κότσαπ (36’ Λιάνκο), Γουόκερ Πίτερς, Λάβια, Γουόρντ Πράουζ, Γουόλκοτ (61’ Γουλεμανά), Αλκαράς (76’ Εντόζι), Σ.Άρμστρονγκ (76’ Α.Άρμστρονγκ), Άνταμς (76’ Ονουάτσου).
- Τέσσερις μύθοι για την πρωτεΐνη (και τι ισχύει)
- Καιρός: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες – Δείτε σε ποιες περιοχές
- Το δαχτυλίδι με «ένα από τα οκτώ σπανιότερα διαμάντια στον κόσμο»
- Γιατί νιώθεις να λείπει κάτι από τη σχέση αφού τα κάνεις όλα σωστά;
- Τετραήμερη εργασία: Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα είναι κανόνας και όχι εξαίρεση – Το πείραμα που πέτυχε
- Economist: Το μεγάλο deal που θέλει να καταφέρει ο Πούτιν με την Κίνα του Σι


