Μπαρτζώκας: «Έχουμε την ευκαιρία στην έδρα μας και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από την Φενερμπαχτσέ στο Game 4 και έδωσε το σύνθημα της νίκης – πρόκρισης ενόψει του Game 5.
Στην περιφερειακή άμυνα του Ολυμπιακού και στα τρίποντα που δέχθηκαν οι Πειραιώτες, ειδικά από τους Πιερ και Χέις, στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά την ήττα της ομάδας του από την Φενερμπαχτσέ στο Game 4 της σειράς των playoffs της Euroleague.
Ο προπονητής της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, ωστόσο, επισήμανε ότι τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί όσον αφορά στην πρόκριση στο Final 4. Οπως τόνισε χαρακτηριστικά, οι Ερυθρόλευκοι έχουν το Game 5 στο ΣΕΦ και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούν.
Όσα δήλωσε ο κόουτς του Ολυμπιακού στο flash interview:
«Ήταν σημαντικά τα τρίποντα που δεχθήκαμε. Πήραν αυτοπεποίθηση από αυτά, έπρεπε να τα αποφύγουμε και το είχαμε τονίσει.
Επιτρέψαμε σε Πιερ και Χέις τα τρίποντα και τα ελεύθερα σουτ και τα έβαλαν. Έχουμε την ευκαιρία μας τώρα στην έδρα μας και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε».
- Τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους θα δικαστούν στο Ιράκ ανεξαρτήτως εθνικότητας ή ρόλου
- Ολοκληρώθηκε η αποχώρηση των ΗΠΑ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας – Άφησαν «φέσι» 260 εκατ. δολαρίων
- Σύνοδος κορυφής – ΕΕ: Οι αποφάσεις για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ, τη Γροιλανδία και την Αρκτική
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «μεγάλη δύναμη» του στρατού των ΗΠΑ κινείται προς το Ιράν
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης

