Παντελής Τουτουντζής: «Ήταν το παιδί μου με οξυγόνο και δεν μπορούσε να μπει ο μπαμπάς γιατί δεν αναγνωρίζεται»
Τι είπε ο Παντελής Τουτουντζής για την μη αναγνώριση των ομόφυλων ζευγαριών στην Ελλάδα
Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μη αναγνώριση των ομόφυλων ζευγαριών στην Ελλάδα.
Ο επιτυχημένος hair stylist αποκάλυψε, μάλιστα, πώς όταν βρέθηκε το παιδί του στο νοσοκομείο, ο σύντροφός του απαγορευόταν να μπει μέσα γιατί δεν αναγνωρίζεται ως δεύτερος πατέρας.
«Ήταν το παιδί μου με οξυγόνο και δεν μπορούσε να μπει ο μπαμπάς γιατί δεν αναγνωρίζεται»
«Δυστυχώς δεν γίνονται γάμοι ομοφυλόφιλων στην Ελλάδα κι όχι μόνο ο γάμος σαν χαρά, αλλά κι αυτό που φέρνει σαν οικογένεια και σύνολο πραγμάτων. Είναι πολύ θλιβερό που δεν γίνονται γάμοι ομοφυλόφιλων ζευγαριών. Πολλοί άνθρωποι κι εγώ παλεύουμε πολύ για αυτό κι υπάρχουν πολύ θλιβερά σημεία, όπως όταν είναι το παιδί σου στο νοσοκομείο και δεν αναγνωρίζεται ο δεύτερος γονιός και δεν μπορεί να δει το παιδί του, ενώ είναι σε οξυγόνο» είπε αρχικά.
«Δυστυχώς έχω βιώσει τέτοιες καταστάσεις. Μου έχει συμβεί να είναι το παιδί μου στο οξυγόνο και να μην μπορεί να μπει ο μπαμπάς γιατί δεν αναγνωρίζεται. Ήταν έξω στην βροχή και περίμενε. Είναι τραγικό. Το διαχειρίστηκα με θυμό. Είμαι με τον σύντροφό μου 17 χρόνια κι έχουμε δύο παιδιά, αν σου αρκεί σαν απάντηση. Θα παντρευτώ, όταν η χώρα που αγαπώ, μου δώσει το δικαίωμα να είμαι με το κεφάλι ψηλά» συμπλήρωσε.
Δείτε όσα είπε
- «Ο γιος μου δεχόταν απειλές» – Τι λέει ο πατέρας του 27χρονου που δολοφονήθηκε στην Νέα Πέραμο
- «Οι Μαϊάμι Χιτ επιμένουν για την απόκτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο» – Ποιες άλλες ομάδες τον θέλουν
- Ινδία: Τουλάχιστον 16 νεκροί και πολλοί αγνοούμενοι από έκρηξη σε παράνομο ανθρακωρυχείο
- Ομολόγησε κατασκοπεία ο 50χρονος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας
- Tσιτσιπάς για Αλκαράθ: «Αυτός είναι ο κόσμος σου και εμείς απλώς ζούμε σε αυτόν»
- Πύργος: Κλειστά όλα τα σχολεία την Παρασκευή λόγω της κακοκαιρίας – Χωρίς νερό η πόλη

