«Ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις Εφές – Λάσο
Η Αναντολού Εφές δεν μπόρεσε να πείσει τον Πάμπλο Λάσο να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία, με τον Ισπανό προπονητή να οδεύει προς το Μόναχο για λογαριασμό της Μπάγερν.
Με την αποχώρηση του Εργκίν Αταμάν από τον πάγκο της Αναντολού Εφές δεδομένη, οι πρωταθλητές Ευρώπης συνεχίζουν να βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή για τη νέα σεζόν.
Ένας από τους μεγάλους στόχους και αυτός που βρισκόταν στην κορυφή της λίστας των Τούρκων, είναι ο Πάμπλο Λάσο.
Όπως αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος Ισμαήλ Σενόλ ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της πλευράς του Ισπανού τεχνικού και της Εφές δεν οδήγησαν πουθενά κι έτσι οι back to back πρωταθλητές στρέφουν αλλού το ενδιαφέρον τους.
Όσο για τον Λάσο, όλο και μεγαλώνει η φημολογία πως ο πρώην προπονητής της Ρεάλ θα αναλάβει τις τύχες της Μπάγερν Μονάχου, έχοντας πειστεί για το πρότζεκτ που του έχει παρουσιαστεί.
Anadolu Efes’in yeni sezon için antrenör arayışları sürüyor. Pablo Laso ile görüşmeler olumsuz sonuçlandı.
— İsmail Şenol (@ismailsenol) April 26, 2023
- Nike, Μαδούρο και meme power: όταν το branding επισκιάζει τη σύλληψη
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σε τεντωμένο σχοινί
- Οι ΗΠΑ θα πωλούν το πετρέλαιο της Βενεζουέλας επ΄αόριστον λέει ο υπουργός Ενέργειας Ράιτ
- Ουκρανία: Διακοπές ηλεκτροδότησης εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων
- Γροιλανδία: Η κυβέρνησή της θα συμμετάσχει στη συνάντηση του Ρούμπιο με τους Δανούς αξιωματούχους
- Νέο σοκ για τη Σίτι, έμεινε στο 1-1 με τη Μπράιτον – «Γκέλες» και για για Άστον Βίλα (0-0) και Τσέλσι (1-2)
