
Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού (pic)
Οι επιλογές του Ζοσέ Ανιγκό για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (21:00).
Με 4-2-3-1 και τους Μπιέλ, Φορτούνη και Βαλμπουενά πίσω από τον Σεντρίκ Μπακαμπού παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Ζοσέ Ανιγκό στο αποψινό εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ (21:00), για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.
Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα είναι ο Πασχαλάκης, με τους Ροντινέι, Μπα, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας. Οι Χουάνγκ και Εμβιλά θα είναι οι δύο στα χαφ, με τους Μπιέλ, Φορτούνη και Βαλμπουενά στην τριάδα πίσω από τον Μπακαμπού.
Η 11άδα: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Χουάνγκ, Εμβιλά, Μπιέλ, Φορτούνης, Βαλμπουενά και Μπακαμπού.
Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ από την Stoiximan! / Our line-up for today’s match against AEK is powered by @Stoiximan! ?⚪️#Olympiacos #slgr #OLYAEK #Stoiximan pic.twitter.com/b3VSTdPyV3
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) April 23, 2023
Οι Ερυθρόλευκοι (63β.) θέλουν πάση θυσία τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ για να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας της Super League, στην οποία βρίσκονται η Ενωση με τον Παναθηναϊκό, οι οποίοι έχουν από 69 πόντους.
- Δύο παιδιά σκοτώθηκαν σε ουκρανική επίθεση με drones στη νότια Ρωσία – Xτυπήθηκε διυλιστήριο πετρελαίου
- Η κοινωνία ήδη πληρώνει το μάρμαρο
- Τουρκία: Τον Έλιοτ Ρότζερ που αιματοκύλισε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ είχε πρότυπο ο μαθητής που άνοιξε πυρ
- Από την κατσαρόλα στο τραπέζι: Ανακαλύψαμε γιατί στις γεύσεις και στις σχέσεις, όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο
- Πατέρας, μέντορας, είδωλο – Ο γιος του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ για τον ήρωα του
- Οι Metallica έρχονται στην Αθήνα και η COSMOTE TELEKOM σου δίνει το «κλειδί» για το sold out live στο ΟΑΚΑ!



