«Στρατιώτης» της Ντόρτμουντ ο Ρόις
Ο Μάρκο Ρόις παραμένει πιστός στην Ντόρτμουντ και μειώνει το μισθό του στο μισό, για να αγωνίζεται στο «Βεστφάλεν» ως το 2024.
Στις μέρες μας υπάρχουν ποδοσφαιριστές που κάνουν μεταγραφές 100+ εκατομμυρίων με μισθούς πάνω από 20 εκατ. το χρόνο, υπάρχει και ο Μάρκο Ρόις.
Ο πιστός στρατηγός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να εγκαταλείψει, σαν όλους τους προηγούμενους συμπαίκτες του την τελευταία δεκαετία, την ομάδα της καρδιάς του και είναι διατεθειμένος να μειώσει τον μισθό του στο μισό για να μπορέσει να παραμείνει στο «Βεστφάλεν».
Ο σπουδαίος Γερμανός μεσοεπιθετικός, για να ανανεώσει μέχρι το 2024, προτίθεται να πάρει σχεδόν το 50% των χρημάτων που λαμβάνει αυτή τη στιγμή στην Μπορούσια (από 12εκατ. να μειωθεί σε 7εκατ. ο μισθός του) και δείχνει σε όλους πως η αγάπη για τον σύλλογο που τον έχει κάνει αυτό που είναι σήμερα, είναι πάνω από όλα.
Ανά διαστήματα, όπως και για τους υπόλοιπους αστέρες της ομάδας από την Κοιλάδα του Ρουρ, έχουν έρθει προτάσεις και για τον Ρόις, αυτός όμως πάντα τις απέρριπτε, με τελευταία πρόταση να έρχεται από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Τεν Χαγκ να μιλά προσωπικά στον βιρτουόζο μεσοεπιθετικό για να τον φέρει στο «Ολντ Τράφορντ».
Ο Ρόις φέτος μετρά σε 24 συμμετοχές, 8 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά στην καριέρα του στην Μπορούσια έχει αγωνιστεί σε 380 αγώνες με 161 γκολ και 120 ασίστ.
- Τα ιατρικά fake news είναι πιο πιθανό να ξεγελάσουν την τεχνητή νοημοσύνη αν η πηγή παρουσιάζεται ως αυθεντία
- Τουρκία: Ενεργειακές συμφωνίες με 5 χώρες, Exxon και Chevron, βλέπει η Τουρκίγε
- Ειρηνικός: Νέο πλήγμα των ΗΠΑ κατά ταχύπλοου με 2 νεκρούς – Κάλεσαν και το λιμενικό να διασώσει επιζώντα
- Λίβανος: Αλλοι 4 νεκροί σε ισραηλινά πλήγματα στο νότιο τμήμα της χώρας
- Ο Ρούμπιο θα επισκεφθεί Σλοβακία και Ουγγαρία, όπου κυβερνούν σύμμαχοι του Τραμπ
- Πτώση ελικοπτέρου εναέριου-ασθενοφόρου στη Λιβύη με δύο Ρώσους πιλότους και τρεις ντόπιους [Λιβύη]

