Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
H EΠΟ συνεχίζει να προκαλεί και να αυτοδιαψεύδεται

H EΠΟ συνεχίζει να προκαλεί και να αυτοδιαψεύδεται

Κλειστά στόματα από την ΕΠΟ και στο θέμα του ορισμού του Διαμαντόπουλου και των βοηθών του

Η απόφαση – σκάνδαλο της ΚΕΔ να αλλάξει τους διαιτητές στον αγώνα ΑΕΚ – Αρης συνεχίζει να προκαλεί έντονους τριγμούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να ξεσηκώνει νέες αντιδράσεις εις βάρος της ΕΠΟ.

Οι δηλώσεις του Πολωνού ρέφερι στο 10.gr ότι δεν ήταν μεθυσμένος αλλά και η ανακοίνωση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Πολωνίας που παίρνει το μέρος του, φανερώνουν τη μεθόδευση της ΕΠΟ να αλλάξει τους διαιτητές του συγκεκριμένου αγώνα για λόγους που γνωρίζει μόνο ο Στιβ Μπένετ και η ηγεσία της Ομοσπονδίας.

Χωρίς προφανή λόγο και δίχως αποδείξεις μέσα σε λίγη ώρα, κόπηκε ο Ρατσκόφκσι επειδή ήταν… δήθεν μεθυσμένος και μπήκε στη θέση του ο Διαμαντόπουλος με την ΕΠΟ να ισχυρίζεται στην ανακοίνωση της λίγο πριν το ματς ότι: «Κατόπιν κοινού αιτήματος μέσω επιστολών που εστάλησαν από τις ΠΑΕ ΑΕΚ και Άρης σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε επεισόδιο των αξιωματούχων διαιτησίας του σημερινού αγώνα ΑΕΚ-Αρης, η ΚΕΔ/ ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη  να προχωρήσει σε αντικατάσταση τους με Έλληνες διαιτητές».

Φυσικά, ουδέποτε υπήρξε κοινό αίτημα των δύο ομάδων, καθώς ο Αρης δεν το επιβεβαίωσε ποτέ. Και παρότι πριν τον αγώνα υπήρχαν διαρροές από την ομάδα της Θεσσαλονίκης ότι θα δημοσιεύσει τη σχετική επιστολή στην ΕΠΟ, ουδέποτε το έπραξε, ενώ και ο ισχυρός της άνδρας Θόδωρος Καρυπίδης επιβεβαίωσε ότι δεν έστειλαν παρόμοιο αίτημα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Δεν μας είπαν και από πότε η ΕΠΟ και η ΚΕΔ άγονται και φέρονται βάσει δημοσιευμάτων! Είναι δυνατόν να λαμβάνονται σοβαρές αποφάσεις που έχουν άμεση συνάφεια με την ομαλή διεξαγωγή των πλέι άουτ, την αντικειμενικότητα τους και την ίση αντιμετώπιση των ομάδων, επειδή κάπου γράφτηκε κάτι;

Επίσης η ΕΠΟ αυτοδιαψεύδεται και στο θέμα της ενημέρωσης της, καθώς όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, πληροφορήθηκε τα όσα έγιναν ή δεν… έγιναν, μέσω των επιστολών ενώ όλοι γνωρίζουν ότι υπήρχε άνθρωπος της στο αεροδρόμιο, όπως αποκάλυψε και ο διαιτητής Ρατσκόφκσι που τόνισε ότι «άνθρωπος της ασφάλειας από την Ελλάδα μάς είπε πως θα καταλήγαμε να περάσουμε όλη τη νύχτα στο αστυνομικό τμήμα, ενώ είχαμε ένα σημαντικό ματς την Κυριακή, οπότε θα ήταν καλύτερο να πάμε στο ξενοδοχείο μας».

Γιατί δεν υποβλήθηκε σε αλκοτέστ ο Πολωνός διαιτητής;

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε και η αθλητική εκπομπή του MEGA, SUPER Μπάλα LIVE, που έβγαλε στο προσκήνιο το αλκοτέστ του Πάβελ Ρατσκόφσκι, στο οποίο υποβλήθηκε την ώρα του ΑΕΚ – Αρης και έδειξε ότι δεν υπήρχε καθόλου αλκοόλ στο αίμα του. Το εξίσου σοβαρό ερώτημα είναι γιατί δεν υποβλήθηκε σε αλκοτέστ ο Πολωνός ρέφερι, αμέσως με το που πάτησε στην Ελλάδα, ώστε να δοθεί πειστική απάντηση στις όποιες καταγγελίες έγιναν και να αποδειχθεί εάν αυτός και οι βοηθοί του ήταν τελικά μεθυσμένοι ή όχι!

Κλειστά στόματα από την ΕΠΟ και στο θέμα του ορισμού του Διαμαντόπουλου και των βοηθών του. Κανείς δεν αποκάλυψε πότε λήφθηκε η απόφαση για αντικατάσταση των Πολωνών, πότε ειδοποίησαν τον Ελληνα διαιτητή και τους υπόλοιπους, πως έτυχε να είναι όλοι τους διαθέσιμοι και πότε πρόλαβαν  να φτάσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από όποια πλευρά και να εξετάσεις τελικά αυτή τη σκοτεινή υπόθεση, τεκμηριωμένη απάντηση με αποδείξεις δεν πρόκειται να πάρεις. Κι όσο δεν δίνονται οι κατάλληλες απαντήσεις, τόσο περισσότερο επιβεβαιώνεται ότι απλώς ήταν μία ακόμα μεθόδευση για να σφυρίζουν στους αγώνες των πλέι άουτ, αντί των καταξιωμένων ξένων διαιτητών, οι Ελληνες συνάδελφοι τους

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024