Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι αδιανόητες μεθοδεύσεις της ΕΠΟ με τους διαιτητές

Οι αδιανόητες μεθοδεύσεις της ΕΠΟ με τους διαιτητές

Οι μεθοδεύσεις της ΕΠΟ και της ΚΕΔ με τους διαιτητές είναι αδιανόητες και αυτό φάνηκε και στα όσα έγιναν με τον Πολωνό διαιτητή που είχε αρχικά οριστεί για να σφυρίξει τον αγώνα ΑΕΚ - Άρη

Υπάρχουν φορές που δεν υπάρχουν… λόγια για να περιγράψει κάποιος την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τα όσα έγιναν με τον διαιτητή που είχε οριστεί για να διευθύνει τον αγώνα ΑΕΚ – Άρης φανερώνουν το μέγεθος της κατάντιας.

Η ΕΠΟ με μια πρωτοφανή κίνηση αποφάσισε να μην σφυρίξει στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Πολωνός διαιτητής, Πάβελ Ρατσκόφσκι με μια απίθανη δικαιολογία.

Η ομοσπονδία στηρίχθηκε, άκουσον άκουσον, σε δημοσιεύματα που παρουσίαζαν μεθυσμένο τον Πολωνό ρέφερι και τους αξιωματούχους διαιτησίας της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Και μάλιστα αυτά τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο και για πρόκληση επεισοδίου από τον Ρατσκόφσκι κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Ο Πολωνός διαιτητής μάλιστα ήταν κατηγορηματικός, διαψεύδοντας τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα που τον παρουσίαζαν μεθυσμένο.

Ο Ρατσκόφσκι τόνισε μάλιστα πως τα όσα ισχυρίστηκε η ΕΠΟ δεν είναι αλήθεια, προσθέτοντας επίσης ότι οι διαιτητές δέχθηκαν επίθεση.

«Είμαι σίγουρος 100%. Δεν ήμασταν μεθυσμένοι. Δεν επιτεθήκαμε σε κανέναν. Μας πλησίασε κάποιος στο αεροπλάνο και μου είπε ότι είναι οπαδός του Παναθηναϊκού και ότι θα με καταστρέψει στα media αύριο. Στη συνέχεια με έφτυσε στο πρόσωπο και μου έριξε μπουνιά στην πλάτη κοντά στο κεφάλι, στο αεροδρόμιο.

Οποιαδήποτε πληροφορία έχετε από αυτό τον άνθρωπο δεν είναι αλήθεια. Είμαστε στο ξενοδοχείο στο οποίο μας μετέφεραν απευθείας μετά την πτήση.

Φάγαμε βραδινό και πήγαμε για ύπνο. Μείναμε στο ξενοδοχείο, το πρωί είμαστε στο ξενοδοχείο, συναντηθήκαμε με τον επικεφαλής της ελληνικής διαιτησίας τον κύριο Μπένετ, συζητήσαμε μαζί του, του εξηγήσαμε τα πάντα. Ότι είμαστε ήρεμοι και όχι μεθυσμένοι».

Η θέση του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός πήρε ξεκάθαρη θέση στο θέμα, με τους ερυθρόλευκους να κατακεραυνώνουν την ΕΠΟ, την ΚΕΔ αλλά και όσους τους στηρίζουν.

«Μια ακόμα κακογραμμένη παράσταση της Συμμορίας που διοικεί την ΕΠΟ και την ΚΕΔ για να βάλουν Έλληνες διαιτητές στο ΑΕΚ – Άρης! Αυτή τη φορά μοίρασαν την είδηση ότι μέθυσαν οι Πολωνοί διαιτητές του αγώνα στο αεροπλάνο και… επιβεβαίωνε μάλιστα η ΑΕΚ το μεθύσι τους!

Τι προκύπτει όμως και ποια είναι η αλήθεια;

1. Στο αεροπλάνο οι διαιτητές δεν ήταν μεθυσμένοι σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Aegean.

2. Στους ιμάντες του αεροδρομίου, σύμφωνα με την αστυνομία, υπήρχε κάποιος που φώναζε στους διαιτητές και χτύπησε το διαιτητή στην πλάτη.

Όπως δε προκύπτει από τους ανθρώπους της UEFA, οι διαιτητές αρνούνται τα πάντα και μιλάνε για πρωτοφανή και αδιανόητη μεθόδευση που καταστρέφει την καριέρα τους χωρίς λόγο και λένε ότι απλώς δέχτηκαν επίθεση στο αεροδρόμιο και δεν υπάρχει κανένα θέμα και ήταν πανέτοιμοι να σφυρίξουν το ματς.

Ούτε μεθυσμένοι διαιτητές υπάρχουν λοιπόν, ούτε σοβαρά επεισόδια. ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ από την συμμορία!».

Sports in

Εγραψε ιστορία ο συγκλονιστικός Παναγιώτης Γκιώνης και πάει Παρίσι!

Ο πρωταθλητής του πινγκ πονγκ σε ηλικία 44 ετών κατάφερε κάτι που φαινόταν ουτοπικό και ανέλπιστο, αλλά το τεράστιο ταλέντο του και η αστείρευτη ψυχική του δύναμη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024