
Μπάλντγουιν: «Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να πάμε στο Final Four»
Ο άσος της Μακάμπι έθεσε τους στόχους των Ισραηλινών μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ο Γουέιντ Μπάλντγουιν ήταν από τους κορυφαίος της Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον μήνα Μάρτιο και μάλιστα ανακηρύχθηκε και πολυτιμότερος της Euroleague το συγκεκριμένο μήνα.
Ο ίδιος, μίλησε για το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, ενώ έθεσε και τους στόχους της, τονίζοντας ότι αυτοί είναι, η κατάκτηση του πρωταθλήματος στα εγχώρια και η είσοδος στο Final Four της Euroleague.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρώην άσου του Ολυμπιακού μεταξύ άλλων:
«Στη Μακάμπι διασκεδάζουμε το παιχνίδι. Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Αναδείχθηκα MVP του Μαρτίου, αλλά το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε έξι διαδοχικά ματς.
Είχαμε όλοι μαζί έναν υπέροχο μήνα και γενικά κάνουμε μία συλλογική προσπάθεια που μας έχει τοποθετήσει σε ευνοϊκή θέση όσον αφορά στην κατάταξη.
Θέλουμε να κατακτήσουμε το εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη έχουμε όνειρα. Πλέον μπαίνουμε στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν και πρέπει να πετύχουμε τους στόχους μας. Το Final Four είναι ένας από αυτούς».
Αξίζει να σημειωθεί πως η Μακάμπι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 19 νίκες 13 ήττες και ενώ έχει ματς με τη Ζαλγκίρις εκτός (6/4), και το τελευταίο με τη Ρεάλ Μαδρίτης εντός (13/04).
- Λουτσέσκου: «Οι δύο χειρότεροι μήνες της ζωής μου – Χάσαμε από τον φόβο ότι δεν θα τα καταφέρουμε»
- Αυξημένα μέτρα της τροχαίας για την γιορτή της Πρωτομαγιάς – Απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών
- Ο Χάρι Στάιλς και η Ζόι Κράβιτζ αρραβωνιάστηκαν
- Ο Γκριμάλντο παραδέχεται ότι καλοβλέπει τη Μίλαν
- Άγιος Δημήτριος: «Από την κοπέλα ξεκίνησε το κακό» λέει ο παππούς του δράστη – Τι θα ισχυριστεί ο 20χρονος στον ανακριτή
- Τραγωδία στον Βόλο – Νεκρή σε τροχαίο 44χρονη μητέρα δύο παιδιών στον Αλμυρό
