
Τεράστια νίκη του Ιωνικού (1-0)
Το αυτογκόλ του Καρμόνα ήταν αρκετό ώστε ο Ιωνικός να πάρει νίκη-ανάσα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με 1-0 και να αφήσει μόνο στην τελευταία θέση τον Λεβαδειακό.
Πολύ μεγάλη νίκη για τον Ιωνικό! Για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στη Νεάπολη χάρη σε ένα αυτογκόλ του Καρμόνα και προσπέρασε τον Λεβαδειακό που έμεινε τελευταίος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.
Ο Ιωνικός μπήκε δυνατά στο ματς και αφού προειδοποίησε δύο φορές, σκόραρε τελικά στο 10ο λεπτό όταν από γύρισμα του Μύγα ο Καρμόνα στην προσπάθειά του να διώξει έβαλε αυτογκόλ. Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι ήλεγξαν τον ρυθμό και πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς να κινδυνέψουν από τους Αρκάδες.
Ο Μάντζης είχε μία καλή στιγμή στο 54′ για δεύτερο γκολ ενώ ούτε ο Μάσας στο 75′ κατάφερε να νικήσει τον Τσιφτσή. Ο Αστέρας πίεσε στο τέλος και είχε την ευκαιρία του για την ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Ιγκλέσιας από καλή θέση έφυγε έξω.
Ιωνικός (Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Μασάς (86’ Γούλερι), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό (90’ Μπουενά), Σάκιτς, Φαντινγκά (78’ Σόουζα), Κάνιας, Σεμπά, Μάντζης (90’ Ελευθεριάδης).
Αστέρας Τρίπολης (Μάντζιος): Τσιφτσής, Ατιένζα, Καστάνο (67’ Ζουκάνοβιτς), Καρμόνα, Τασουλής, Αλάγκμπε (73΄Ιγκλέσιας), Σανταφέ (67’ Τιλίκα), Α. Ριέρα (54’ Mπαρτόλο), Σίτο (73’ Ντεμιντένκο), Μπερτόλιο, Μπαράλες.
- Ένα «παγόβουνο» στην εστία της Μπάγερν
- Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Κρούσμα μηνιγγίτιδας στο ΑΠΘ – Στη ΜΕΘ 19χρονος φοιτητής, ιχνηλατούνται οι επαφές του
- Μενίδι: Η στιγμή της φονικής παράσυρσης της ηλικιωμένης από φορτηγό
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης – Κατασχέθηκαν ναρκωτικά αξίας 2,5 εκατ. ευρώ
- Νέες, «τρομακτικές» φωτογραφίες του Μάικλ Τζάκσον με ανήλικους
- Πρωτόγνωρα τοπία, προσκρούσεις μετεωριτών και μια απόκοσμη έκλειψη – Τι είδαν οι αστροναύτες του Artemis II


