
Καρυπίδης: «Να παραιτηθεί ο Μπαλτάκος»
Ο ισχυρός άνδρας του Αρη μετά την απάντηση του Στιβ Μπένετ στη Super League, τόνισε ότι μάσκες πλέον έπεσαν και θα πρέπει ο Τάκης Μπαλτάκος να παραιτηθεί.
Ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, «άδειασε» τον Τάκη Μπαλτάκο, αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος θέλει να συναντηθεί με όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ και ο αποκλεισμός των Αρη και Βόλου έγινε μετά από εντολή του προέδρου της ΕΠΟ.
Η επιστολή του Στιβ Μπένετ στη Super League προκάλεσε την οργή του ισχυρού άνδρα του Αρη, Θεόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος σε δήλωση που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, τόνισε ότι οι μάσκες έπεσαν και ο Μπαλτάκος θα πρέπει να παραιτηθεί.
«Είναι, πια, ολοφάνερο ότι εξυπηρετεί συγκεκριμένο ρόλο και συγκεκριμένα συμφέροντα», ανέφερε ο Καρυπίδης και πρόσθεσε: «Οι μάσκες έπεσαν οριστικά. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να παραιτηθεί εδώ και τώρα ο κ. Μπαλτάκος. Θα πρέπει να ντρέπεται για τις μεθοδεύσεις του. Αν έχει τσίπα…»
Αναλυτικά:
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:
«Μετά -και- την απάντηση του κ. Μπένετ στην επιστολή της Super League, με θέμα την αυριανή συνάντηση, δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία σε κανέναν Έλληνα φίλαθλο για το ρόλο του προέδρου της ΕΠΟ.
Είναι, πια, ολοφάνερο ότι εξυπηρετεί συγκεκριμένο ρόλο και συγκεκριμένα συμφέροντα.
Πρόκειται για θεσμικό ατόπημα του προέδρου της ΕΠΟ και θα πρέπει εδώ και τώρα να απαλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο από την παρουσία του.
Ο τρόπος που διοικεί είναι πλέον ύποπτος και πρέπει όλες οι ΠΑΕ-μέλη του συνεταιρισμού να απαιτήσουν την παραίτησή του (εκτός από αυτές των οποίων τα σχέδια υπηρετεί με ευλάβεια).
Οι μάσκες έπεσαν οριστικά. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να παραιτηθεί εδώ και τώρα ο κ. Μπαλτάκος. Θα πρέπει να ντρέπεται για τις μεθοδεύσεις του. Αν έχει τσίπα…»
- Δήμος Πάργας: Τριετής συμφωνία για την αναβάθμιση του Ενετικού Κάστρου Πάργας
- Κρήτη: Στη ΜΕΘ 40χρονος μετά από ατύχημα με πατίνι
- Ολυμπιακός σε Πολονάρα: «Σε ευχαριστούμε για το παράδειγμα που έδωσες με τη δύναμη και το πνεύμα σου»
- Κεφαλονιά: Πώς έμαθε η μητέρα της Μυρτούς ότι η κόρη της ήταν νεκρή – Σπαρακτική η περιγραφή της
- Emily in Paris: Απόβαση στην Ελλάδα – Γυρίσματα στις Κυκλάδες, Λάκης Γαβαλάς και το ρίσκο του screen tourism
- Ο Λουί Αλτουσέρ και οι απορίες του υλισμού του αστάθμητου


