Μπενζεμά: Δεν πάει σε βράβευση της Εθνικής Γαλλίας λόγω… Ντεσάν
Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης το πάει στα άκρα με τον Ντιντιέ Ντεσάν και δε θα παραστεί σε βράβευση για την Εθνική Γαλλίας.
Η Γαλλία αντιμετωπίζει σε δύσκολο εντός έδρας ματς για τα προκριματικά του Euro την Ολλανδία την προσεχή Παρασκευή (24/3), και ενώ στο περιθώριο της αναμέτρησης θα αποδοθεί φόρος τιμής σε μεγάλους αστέρες που αποχώρησαν πρόσφατα, ένας εξ αυτών δεν αναμένεται να δώσει το παρών.
Ο λόγος συγκεκριμένα για τον Καρίμ Μπενζεμά ο οποίος κρατάει… μανιάτικο στον Ντιντιέ Ντεσάν το ότι δεν του επέτρεψε να επανενταχθεί στην Εθνική Γαλλίας μετά τον τραυματισμό στο πρόσφατο Μουντιάλ και όπως αναφέρουν γαλλικά Μέσα ενημέρωσης δεν θα παραστεί εκφράζοντας για ακόμα μια φορά τη δυσαρέσκειά του για το τότε συμβάν.
Πέρα από τον Μπενζεμά πάντως θα βραβευτούν και οι Ραφαέλ Βαράν, Ούγκο Γιορίς και Στιβ Μανταντά.
- Μπενίτεθ: «Θα έχουμε παίκτες που θέλουν να είναι στον Παναθηναϊκό»
- Κίνηση στους δρόμους: Σχέδια για flyover στον Κηφισό – Τι εξετάζεται για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού χάους στην Αττική
- ΕΜΣΤ: «Ο Ελληνικός Μήνας στο Λονδίνο 1975, 50 Χρόνια Μετά» – Ημερίδα και εκδηλώσεις
- Ήπειρος: Υπερχείλισε ο ποταμός Καλαμάς, πλημμύρισαν καλλιέργειες – Ανησυχία ενόψει της νέας κακοκαιρίας
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts του μήνα [Φεβρουάριος 2026]


