Τέλος εποχής: Η Μίλαν χτίζει γήπεδο χωρίς την Ίντερ
Η Μίλαν αποφάσισε να προχωρήσει στην ανέγερση νέου γηπέδου χωρίς την Ίντερ, εγκαταλείποντας το πλάνο Cattedrale για νέα από κοινού έδρα.
Σύμφωνα με την «Gazzetta Dello Sport», ο νέος ιδιοκτήτης της Μίλαν, Τζέρι Καρντινάλε, αποφάσισε να εγκαταλείψει το σχέδιο Cattedrale για ανοικοδόμηση νέου γηπέδου μαζί με την Ίντερ, μακριά από το «Σαν Σίρο».
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας, ο Καρντινάλε έχει κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με τη συνεργασία, εξαιτίας της οικονομικής αβεβαιότητας που επικρατεί αυτήν την περίοδο στο στρατόπεδο των «νερατζούρι».
Η Ίντερ αντιμετωπίζει πρόβλημα με ένα δάνειο ύψους 292 εκατομμυρίων ευρώ από την Oaktree Capital Management, στο οποίο περιλαμβάνεται και ετήσιο επιτόκιο 12% μέχρι την εξόφληση και το 2024. Αν δεν καταφέρουν να εξοφλήσουν το ποσό, τότε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας θα περάσει στην Oaktree.
Ένας ακόμα λόγος που η Μίλαν επιθυμεί να φτιάξει δικό της γήπεδο είναι οι νέες απαιτητικές προϋποθέσεις που έθεσε το τοπικό διοικητικό συμβούλιο, που πλέον ζητάει γήπεδο 70 χιλιάδων θέσεων και 40 εκατομμύρια ευρώ για την ανάπλαση της γειτονιάς του «Σαν Σίρο».
Bye bye San Siro: Cardinale molla l’Inter e si fa lo stadio. Tre aree per il progetto #Milan https://t.co/ySVNUqnZwS
— La Gazzetta dello Sport (@Gazzetta_it) February 24, 2023
- Καλύτερη δουλειά προτείνει στους συναδέλφους του στην ΕΕ, ο Ολλανδός πρωθυπουργός
- Πράσινο φως από την Επιτροπή Εμπορίου της ΕΕ στη συμφωνία κατάργησης δασμών στα αμερικανικά προϊόντα εισαγωγής
- Μπενίτεθ: « Η ποιότητα της Μπέτις έκανε τη διαφορά – Η τελική γεύση που μένει είναι ικανοποίηση»
- Οι «27» καλούν σε πάγωμα των επιθέσεων στη Μέση Ανατολή και προστασία αμάχων – Δεν καταδικάζουν ΗΠΑ και Ισραήλ
- Προβλήματα από τον χιονιά στην ορεινή Αιτωλοακαρνανία – Απεγκλωβίστηκε λεωφορείο με μαθητές κοντά στο Λαμπίρι
- Europa League: Η Μπολόνια προκρίθηκε στα προημιτελικά από τον ιταλικό «εμφύλιο» (4-3 στην παράταση)
