Ολυμπιακός: Πρώτος προημιτελικός CEV Cup στη Ρουμανία!
Οι Ερυθρόλευκες την Τετάρτη (22/2) στις 18:00, αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Ταργκοβίτσε, στο πρώτο ματς της φάσης των «8».
Στη Ρουμανία, για μία ακόμη ευρωπαϊκή «μάχη», βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.
Μετά την «καθαρή» νίκη (3-0) επί του ΑΟ Μαρκόπουλου στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League, τα κορίτσια του Θρύλου επιστρέφουν στο CEV Cup και την Τετάρτη (22/2) στις 18:00, αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Ταργκοβίτσε, στο πρώτο ματς της φάσης των «8».
Διαβάστε επίσης: Αν ο Ολυμπιακός δεν αλλάξει αυτό το στοιχείο…
Στον πρώτο προημιτελικό της διοργάνωσης, κόντρα στην καλύτερη τρίτη της φάσης των ομίλων του Champions League, οι «ερυθρόλευκες» έχουν δύσκολο έργο, όμως στοχεύουν σε θετικό αποτέλεσμα στη Ρουμανία, με… φόντο τη ρεβάνς, την άλλη Πέμπτη (2/3) στο κλειστό του Ρέντη.
Δηλώσεις:
Λορέντζο Μιτσέλι: «Είμαστε πολύ θετικοί και αισιόδοξοι. Ξέρουμε, ότι πρέπει να παίξουμε στο καλύτερό μας επίπεδο και η σειρά θα ολοκληρωθεί την άλλη Πέμπτη, στο δικό μας γήπεδο. Πρέπει, λοιπόν, να κάνουμε ένα μεγάλο ματς αύριο, με συγκέντρωση. Επιτέλους, έχω όλες τις παίκτριες μου στην προπόνηση και είμαστε έτοιμοι, να αντιμετωπίσουμε την Ταργκοβίτσε».
Τζίνα Λαμπρούση: «Η ομάδα μας έχει φτάσει στις οκτώ καλύτερες ομάδες και θέλουμε πολύ να κάνουμε ακόμη ένα βήμα στην Ευρώπη! Θα επιδιώξουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, κυνηγάμε τη νίκη απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα, θα τα δώσουμε όλα».
- Bρετανία: Μαχαίρι 60% στα έσοδα της X UK, το περιεχόμενο τρομάζει τους διαφημιστές
- Ολυμπιακός: Βαρύ διάστρεμμα ο Μόρις – Πόσο καιρό θα μείνει εκτός
- Ντόναλντ Τραμπ: «Αν δεν πάρουμε τη Γροιλανδία, τότε θα το κάνουν Ρωσία ή Κίνα»
- FA Cup: Προκρίσεις για Ρέξαμ, Γουίγκαν, Πορτ Βέιλ και Όξφορντ
- Δασμοί Τραμπ: Ποιες διεθνείς εταιρείες έχουν καταθέσει αγωγές κατά της κυβέρνησης των ΗΠΑ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 10.01.2026]


