Παναθηναϊκός: Ρήξη τένοντα στο δάχτυλο ο Γκουντάιτις
Ο Αρτούρας Γκουντάιτις τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια και η συμμετοχή του στο Final 8 του Κυπέλλου κρίνεται αμφίβολη.
Ο Αρτούρας Γκουντάιτις ήταν από τους κορυφαίους του Παναθηναϊκού στην εντός έδρας ήττα των «πρασίνων» με 92-91 από τη Βαλένθια για την 24η αγωνιστική της Euroleague, κάνοντας season-high με πόντους 23 πόντους και 10 ριμπάουντ, ωστόσο λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού τραυματίστηκε.
Ο Λιθουανός σέντερ, έχει υποστεί ρήξη στον εκτείνοντα τένοντα στο μικρό δάκτυλο του αριστερού του χεριού και αύριο θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα και αν υπάρχει τραυματισμός στο οστό.
Θυμίζουμε πως την επόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί το Final 8 του Κυπέλλου στο Ηράκλειο, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου στα προημιτελικά την Παρασκευή (17/02) και όπως είναι λογικό στο «πράσινο» στρατόπεδο ανησυχούν για την κατάσταση που θα βρίσκεται ο Γκουντάιτις.
- Ιράν: Ενας άντρας σκοτώθηκε στο Ισραήλ και 4 γυναίκες στη Δυτική Οχθη σε ιρανική πυραυλική επίθεση
- Σουδάν: Επίθεση με drone σκοτώνει τουλάχιστον 15 άτομα στο γειτονικό Τσαντ
- Ιταλία: Η κυβέρνηση μειώνει τους φόρους στα καύσιμα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: – Δεν είμαι εχθρός – Είμαι ήδη νεκρός
- Γιορτή σήμερα 19 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)



