Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μουμπρού: «Οι παίκτες μου πάλεψαν μέχρι το τέλος»

Μουμπρού: «Οι παίκτες μου πάλεψαν μέχρι το τέλος»

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 σετ της Ντόνα Βέκιτς και τσέκαρε το εισιτήριο για τους «4» του τουρνουά του Λινζ.

Η Βαλένθια έφυγε με το «διπλό» από το ΟΑΚΑ, νικώντας τον Παναθηναϊκό με 92-91 χάρη στο buzzer beater τρίποντο του Κρις Τζόουνς, με τον προπονητή των «νυχτερίδων», Άλεξ Μουμπρού να στέκεται στις δηλώσεις του στην προσπάθεια των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο, τονίζομτας πως δεν τα παράτησαν μέχρι το τέλος.

Όσα είπε ο Μουμπρού στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι το αποψινό. Όταν λείπουν σημαντικοί παίκτες ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας. Είχαμε 2 διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο δεν κάναμε καλές επιλογές στην άμυνα και ο Παναθηναϊκός ήταν εύστοχος. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε αμυντικά και ο Παναθηναϊκός είχε ελεύθερα σουτ. Πετύχαμε 50 πόντους στο διάστημα αυτό. Οι παίκτες μου πάλεψαν μέχρι το τέλος και είμαι χαρούμενος γι αυτό. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος και είχαμε την τελευταία κατοχή».

Για το πόσο πείσμωσε την Βαλένθια η ήττα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ:

«Παίξαμε πολύ καλά κόντρα στην Μακάμπι. Είχαμε την τελευταία κατοχή κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είναι σημαντικό να έχεις την τελευταία κατοχή και εμείς καταφέραμε να βρούμε λύση στο τέλος».

Για τις προσδοκίες για τα παιχνίδια στην Ελλάδα:

«Είναι δύσκολο γιατί πρόκειται για δύσκολα παιχνίδια σε καυτές έδρες. Και τις δύο ομάδες τις κέρδισαμε στο τέλος. Είμαι χαρούμενος γιατί κερδίσαμε στο τέλος. Το σημαντικό είναι να βρίσκεις τρόπους και να παλεύεις, κάτι που κάναμε σήμερα».

Για την εμπιστοσύνη που δείχνει στους παίκτες του και ιδίως στον Κρις Τζόουνς:

«Κάποιες φορές είναι ο Τζόουνς, κάποιες ο Πρέπελιτς, κάποιες ο Ντούμπλιεβιτς. Είναι σημαντικό να έχεις επιλογές. Ο Κρις ήταν στο κλίμα του αγώνα και βρήκαμε την καλύτερη λύση για το τελευταίο σουτ. Όταν αυτό συμβαίνει δεν είναι μόνο το τελευταίο σουτ, δεν είναι μόνο η πίστη, αλλά και το ότι είμαστε σε θέση σαν ομάδα να πάρουμε το σουτ».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024