
Η αποστολή της ΑΕΚ για Ατρόμητο
Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
Έτοιμη για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (5/2, 17:30) είναι η ΑΕΚ που ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Πέραν των Μοχαμάντι και Φερνάντες όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το συγκεκριμένο ματς.
Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν τη νίκη κόντρα στην ομάδα του Κρις Κόλμαν ώστε να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα του ντέρμπι της Τούμπας που θα ακολουθήσει.
Αναλυτικά η αποστολή: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο και Ελίασον.
- Ιράν: Για νίκη κάνει λόγο η Τεχεράνη – Το σχέδιο των 10 σημείων που διαβίβασε στην Ουάσιγκτον
- Πετρέλαιο: Υποχωρεί σχεδόν κατά 18% η τιμή του WTI μετά την ανακοίνωση της εκεχειρίας
- Καλιφόρνια: Πράκτορες της ICE πυροβόλησαν άνδρα που «επιχείρησε να τους παρασύρει με το αυτοκίνητό του»
- Πετρέλαιο: Υποχωρεί κατά σχεδόν 7% το WTI μετά την παράταση του τελεσιγράφου από τον Τραμπ
- Πώς ο πόλεμος βομβαρδίζει την οικονομία της Γαλλίας
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Παραγραφή χρεών στο μισό διάστημα


