Άρης: Έφτασε Θεσσαλονίκη ο Ρουπ
Ο Λούκας Ρουπ έφτασε στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι (28/01) του Σαββάτου για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη.
Στην τελική της ευθεία μπήκε η μεταγραφή του Λούκας Ρουπ στον Άρη, με τον Γερμανό μέσο να φτάνει στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου (28/01) με σκοπό να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους Θεσσαλονικείς.
Ο 32χρονος έρχεται για να καλύψει το κενό του Μανού Γκαρθία, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες στάθηκε άτυχος, έχοντας υποστεί ρήξη χιαστών.
Τελευταίος σταθμός του δεξιοπόδαρου μέσου ήταν η Νόριτς, από την οποία έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι του 2022, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης με τις φανέλες της Στουτγάρδης, της Χόφενχαϊμ και της Μπορούσια Μένχενγκλανμπαχ.
Διαβάστε επίσης: Επιβεβαιώνει η «Equipe» για Τοβέν!
📸: Ο Lukas Rupp 🇩🇪 στη Θεσσαλονίκη! 🌍🛬
🟡⚫🟡#ARISFC#LukasRupp pic.twitter.com/0DYlZVfsDM— ARIS F.C. / ΠΑΕ ΑΡΗΣ (@ARIS__FC) January 28, 2023
- Ιράν: Η ρωσική Rosatom καταδικάζει το πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέχρ
- Ρωσία: Ενας νεκρός και ζημιές σε κτίρια από επίθεση ουκρανικών drones στην Κρασνοντάρ
- Ιράν: Για πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέχρ ενημερώθηκε ο ΔΟΑΕ
- Στενά του Ορμούζ: Οι ΗΠΑ έπληξαν με διατρητικές βόμβες εγκαταστάσεις πυραύλων κατά πλοίων επιφανείας
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε απαγάγει, βιάσει και σκοτώσει νεαρή μητέρα
- Ιράν: 2 νεκροί από «θραύσματα πυραύλων» στο Τελ Αβίβ – Νέα ομοβροντία ιρανικών πυραύλων κατά του Ισραήλ

