Ολυμπιακός: Με… φόρα από την Αρμάνι υποδέχεται την ΑΕΚ
Ο Ολυμπιακός, λίγες μέρες μετά τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο, υποδέχεται την ΑΕΚ το απόγευμα (19:15) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της Regular Season της Euroleague με νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο (82-66) και μετά από 17 αγωνιστικές βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας, παρέα με Μπασκόνια, Μονακό, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.
Δύο μέρες μετά τον θρίαμβο επί των Ιταλών, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα. Οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν σήμερα το απόγευμα (19:15) την ΑΕΚ στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League.
Στόχος του Ολυμπιακού αποτελεί το νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα και το 11χ11, κόντρα στην 6η «’Ενωση» των 6 νικών και 4 ηττών μέχρι στιγμής στην Basket League.
Η ΑΕΚ με τη σειρά της προέρχεται από μία σημαντική εντός έδρας νίκη με σκορ 73-70 επί της Τόφας για το Basketball Champions League και θέλει να βάλει δύσκολα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, με την αποστολή της φυσικά να κρίνεται ως εξαιρετικά δύσκολη.
Για την απόκτηση του Μόντε Μόρις, την πιθανή μεταγραφή «ψηλού», τον τραυματισμό του Γουόρντ και το επικείμενο ματς με την Μπαρτσελόνα, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Βαρκελώνη.
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τη Βαρκελώνη όπου την Παρασκευή αντιμετωπίζει τη «Μπάρτσα» και ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον νέο συμπαίκτη του, Μόντε Μόρις.
Καλά νέα για τον Ολυμπιακό και τον Μουστάφα Φαλ, αφού η αποθεραπεία από τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο εξελίσσεται πολύ θετικά, κάτι που σημαίνει πως ίσως πατήσει παρκέ μέχρι το τέλος της σεζόν.