Τραγουδίστρια εξαφανίστηκε από την πίστα από λουλουδοπόλεμο
Σε απόλυτο παροξυσμό βρέθηκαν οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου.
Ο λουλουδοπόλεμος στα νυχτερινά κέντρα είναι γνώριμο φαινόμενο. Ωστόσο, στη Βέροια οι θαμώνες που βρέθηκαν στο μαγαζί, το οποίο τραγουδούσε η τραγουδίστρια Κρυσταλλία, φαίνεται ότι μάλλον το παράκαναν. Ενώ βρίσκονταν στην πίστα και ερμήνευε λαϊκές επιτυχίες, τα λουλούδια άρχισαν να πέφτουν βροχή, όταν ένας θαμώνας του νυχτερινού κέντρου, κάλεσε την τραγουδίστρια στο τραπέζι του.
@user6990093134271♬ πρωτότυπος ήχος – Voice live veria
Ο ασταμάτητος λουλουδοπόλεμος
Η νεαρή τραγουδίστρια, βλέποντας την κατάσταση και τον λουλουδοπόλεμο να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, κάθισε για λίγη ώρα στο τραπέζι και συνέχιζε να ερμηνεύει αγαπημένα λαϊκά τραγούδια και λίγο έλειψε να θαφτεί από τα γαρύφαλλα που του πετούσαν.
«Έχουμε ΠΑΣΟΚ και δεν το ξέρω» σχολίασε ένας χρήστης στο TikTok, ενώ ένας άλλος διέκρινε ότι είναι περισσότεροι οι δίσκοι από τα λουλούδια.
- Στις 13:00 στη Μητρόπολη Αθηνών η κηδεία της Ελένης Γλύκατζη – Αρβελέρ
- DOSES: Πέντε καθημερινά βήματα προς την ευτυχία
- Έρχονται φορο-έλεγχοι με… αλγόριθμους – Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ
- Καισαριανή: Στη Γάνδη σήμερα οι εμπειρογνώμονες του ΥΠΠΟ – Τα βήματα που θα ακολουθηθούν
- Συνταγή: Γαλακτομπούρεκο
- Πιέσεις στα φάρμακα καινοτομίας έφεραν απολύσεις 20% στην πενταετία στην Ελλάδα






