
Απόφαση-βόμβα για Τζόκοβιτς
Απόφαση που ανατρέπει τα δεδομένα για τον Νόβακ Τζόκοβιτς…
Μπλόκο στην Αμερική για τον Νόβακ Τζόκοβιτς! Ο Σέρβος τενίστας παραμένει ανεμβολίαστος και με τα τωρινά δεδομένα, δεν έχει δικαίωμα εισόδου στη χώρα.
Συγκεκριμένα, ο κάτοχος 21 Grand Slam τίτλων θα χάσει τα αμερικανικά masters, καθώς όπως ανακοινώθηκε, παραμένει μέχρι τις 10 Απριλίου η απαγόρευση εισόδου στη χώρα για ανεβολίαστους επισκέπτες.
Ο Νόλε αναμένεται να απουσιάσει από τα Masters του Indian Wells και του Μαϊάμι, που διεξάγονται μέχρι τις αρχές Απριλίου.
Θυμίζουμε ότι λόγω της επιλογής του να μην εμβολιαστεί κατά του Covid, ο Τζόκοβιτς έχασε πέρυσι τέσσερα Masters και δύο Grand Slams.
Αξίζει να σημειωθεί, πως στην Αυστραλία του επιτράπηκε τελικά η είσοδος.
- Η έκπληξη του Μπαρτζώκα στην εξάδα των ξένων του Ολυμπιακού
- Τραγωδία στη Σαχάρα: 49 άνθρωποι πέθαναν από δίψα μετά από βλάβη στο φορτηγό τους [σκληρές εικόνες]
- Σώοι οι αστροναύτες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού – Λήξη συναγερμού για τη διαρροή αέρα
- Γαλλία και Γερμανία προτείνουν σταδιακή ενσωμάτωση των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση
- Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: «Ήταν αθώα» λέει ο δικηγόρος της 44χρονης που αυτοκτόνησε στις φυλακές Κορυδαλλού
- 16ο Annual Capital Link Sustainability Forum «Δημόσιος & Ιδιωτικός Τομέας με Όραμα τη Βιωσιμότητα»

