Το μεταγραφικό σίριαλ για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει «ζεσταθεί» για τα καλά από τη στιγμή που έμεινε και τυπικά ελεύθερος από τους Μάβερικς, με τις περισσότερες ομάδες της Euroleague να κάνουν… ουρά για να τον αποκτήσουν.
Μια από αυτές είναι και ο Ολυμπιακός, ο οποίος σύμφωνα με όσα αναφέρουν και στο εξωτερικό έχει επαφές με την πλευρά του παίκτη και θέλει να τον κάνει δικό του, την ώρα που οι Φενέρμπαχτσε και Μονακό έχουν καταθέσει με τη σειρά τους επίσημες προτάσεις.
Τα σενάρια γύρω από τον Ντόρσεϊ δίνουν και παίρνουν, ενώ εκτός από αυτές τις τρεις ενδιαφέρονται και οι Παρτιζάν και Βίρτους Μπολόνια, όμως ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο. Ο Λιθουανός αναλυτής, Αουγκούστας Σουλιάουσκας, μάλιστα πήρε θέση σχετικά με την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του ο ομογενής γκαρντ και ήταν ξεκάθαρος.
Ο Σουλιάουσκας τόνισε ότι η πιο λογική απάντηση είναι ο Ολυμπιακός, πολύ απλά επειδή ήταν και πέρσι εκεί, αλλά και γιατί τον θέλει πολύ, ενώ την ίδια ώρα το τελευταίο διάστημα έχει χάσει κάποια παιχνίδια που δεν έπρεπε να χάσει. Ακόμα ο συμπαρουσιαστής του Ντονάτας Ουρμπόνας αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Αϊζέια Κάνααν και στήριξε την άποψη του ότι είναι το πιθανότερο να γίνει και πάλι κάτοικος Πειραιά τις επόμενες μέρες.
Αναλυτικά όσα είπε ο Λιθουανός αναλυτής:
«Η πιο λογική απάντηση για το πού θα πάει ο Ντόρσεϊ είναι ο Ολυμπιακός. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω το γιατί. Έχει λογική να πάει εκεί, και αυτό βλέπω να γίνεται τελικά, βλέποντας την κατάσταση με τον Κάνααν», υποστήριξε ο συμπαρουσιαστής του Ντονάτας Ουρμπόνας.
«Ο Ολυμπιακός άρχισε να χάνει παιχνίδια. Οι επιτυχίες στην αρχή της χρονιάς οφείλονταν στο γεγονός ότι υπήρχε συνέχεια από την περσινή ομάδα. Τώρα που και οι άλλες ομάδες αρχίζουν να χτίζονται, χάνουν παιχνίδια. Για να γίνει ο Ολυμπιακός βασικός διεκδικητής του τίτλου, πρέπει να τα δώσει όλα για τον Ντόρσεϊ», τόνισε.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ξεκινούν τα play offs 1-4 με δύο ματσάρες σε Φάληρο και Τούμπα, καθώς ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό – Εκκίνηση και στα play offs 5-8
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!