Νέα εποχή για τη Λιόν
Στην ιδιοκτησία του Τζον Τέξτορ και της «Eagle Football Holding» πέρασε πλέον η Λιόν.
Η αμερικανική εταιρεία «Eagle Football Holding», την οποία διαχειρίζεται ο πολυεκατομμυριούχος Τζον Τέξτορ, έγινε σήμερα ο πλειοψηφικός μέτοχος του «OL Groupe», που περιλαμβάνει την ποδοσφαιρική ομάδα της Λιόν, όπως ανακοινώθηκε σχετικά από τον «OL Groupe».
Όλοι… τσεκάρουν την πορεία του «χρυσού» αεροπλάνου
«Η ολοκλήρωση των συναλλαγών με την «Eagle Football» έχει πλέον πραγματοποιηθεί», ανέφερε το δελτίο Τύπου που δημοσιεύτηκε μετά το κλείσιμο του χρηματιστηρίου του Παρισιού, έπειτα από έξι μήνες διαπραγματεύσεων με αρκετές αναβολές.
Όπως έχει αναφερθεί πρόσφατα, ο Τζον Τέξτορ, έχει συμφωνήσειγια την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου, αντί 846 εκατ. δολαρίων. Ο Αμερικανός επιχειρηματίας έχει επίσης μετοχές και σε Κρίσταλ Πάλας, Μποταφόγκο.
- Παυλόπουλος: Η Δικαστική Εξουσία απομακρύνεται επικίνδυνα από τις ρίζες της χρησιμοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Γιατί τα ζευγάρια τσακώνονται περισσότερο τα Χριστούγεννα;
- Καρίμ Χαν: Καταγγέλλει ότι τον απείλησε υψηλόβαθμος Βρετανός αξιωματούχος για την έρευνα σχετικά με το Ισραήλ
- Μυστικές συναντήσεις μεταξύ του FBI και του κορυφαίου διαπραγματευτή της Ουκρανίας
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν ένας Οργανισμός στοχοποιεί μια υπάλληλο (Τυχεροπούλου) και πετάει τη μπάλα στην εξέδρα
- Ολυμπιακός: Το πρωί της Κυριακής (14/12) η άφιξη του Μόντε Μόρις στην Ελλάδα


