Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όλοι... τσεκάρουν την πορεία του «χρυσού» αεροπλάνου

Όλοι… τσεκάρουν την πορεία του «χρυσού» αεροπλάνου

«Πανικός» με το αεροπλάνο που μεταφέρει την Αργεντινή, καθώς χιλιάδες άνθρωποι σπεύδουν για να παρακολουθήσουν που βρίσκεται η πτήση στο ταξίδι της επιστροφής.

Η Αργεντινή είναι από χθες (18/12) πρωταθλήτρια κόσμου, με τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του να ξεπερνούν το εμπόδιο της Γαλλίας στη διαδικασία των πέναλτι, σε έναν τελικό που έχει ήδη γραφτεί με «χρυσά» γράμματα στα κεφάλαια της ιστορίας.

Πλέον έχει ξεκινήσει το μεγάλο ταξίδι της επιστροφής, όπου εκατομμύρια «γκαούτσος» θα υποδεχθούν την αποστολή των θριαμβευτών του Κατάρ σαν εθνικούς ήρωες. Η πτήση της Αλμπισελέστε ήταν να ξεκινήσει στις 3:00 το βράδυ ώρα Κατάρ, όμως λόγω ενός προβλήματος στην Aerolineas Argentinas το αεροπλάνο απογειώθηκε στις 10:44 το πρωί της Δευτέρας.

Μυθικό ρεκόρ του Μέσι στο instagram

Αποτέλεσμα της σχεδόν 8ωρης καθυστέρησης ήταν να διαφοροποιηθεί και το πρόγραμμα της πτήσης, καθώς ο ανεφοδιασμός θα λάβει χώρα στη Ρώμη και όχι στη Μαδρίτη, όπως αρχικά είχε υπολογιστεί. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είχε αναφέρει η «Ole» η πτήση αναμένεται να προσγειωθεί στο Μπουένος Άιρες περίπου στις 7 το πρωί της Τρίτης (ώρα Ελλάδος).

Το εντυπωσιακό της όλης υπόθεσης όμως είναι άλλο. Κι αυτό γιατί μέχρι στιγμής χιλιάδες άνθρωποι ανά τον κόσμο μπαίνουν στην ιστοσελίδα που παρακολουθεί τις πτήσεις παγκοσμίως και ψάχνουν να δουν σε πιο σημείο της Γης βρίσκεται το αεροπλάνο που μεταφέρει τους παγκόσμιους πρωταθλητές.

Τα νούμερα φυσικά αλλάζουν λεπτό προς λεπτό, όμως σε αρκετές στιγμές υπάρχουν σταθερά 15-18 χιλιάδες κόσμου που παρακολουθούν λάιβ την πτήση της Αργεντινής, κάνοντάς την να κινείται στο Νο.1 και το Νο.2 των αναζητήσεων παγκοσμίως.

Αυτήν την στιγμή το αεροπλάνο έχει ανεφοδιαστεί από τη Ρώμη, και έχει ξεκινήσει το δεύτερο μέρος του ταξιδιού. Η πτήση έχει περάσει τη Μεσόγειο θάλασσα, έχει διασχίσει ένα μεγάλο μέρος της Αλγερίας και πλέον μπαίνει στη Μαυριτανία ώστε να πετάξει πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Παρακολουθήστε ΕΔΩ το που βρίσκεται η πτήση της Αργεντινής

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024