
Φώναξε παρών ο Ελ Καντουρί – Παραμένει στα πιτς ο Ίνγκασον
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί προπονήθηκε κανονικά και υπολογίζεται για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό.
Την προετοιμασία του για το ματς της Πέμπτης (22/12) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο συνέχισε σήμερα ο ΠΑΟΚ.
Στο μέτωπο του Ομάρ Ελ Καντουρί τα νέα είναι ευχάριστα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεση του Ρουμάνου κόουτς.
Από την άλλη, στην τελική ευθεία της επιστροφής έχει μπει ο Ίνγκι Ίνγκασον που όμως, ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα στη Νέα Μεσημβρία.
Πιο αναλυτικά:
Η μέρα ξεκίνησε με προθέρμανση, ενώ ακολούθησαν ασκήσεις passing game. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ στα τελειώματα και την επιθετική λειτουργία της ομάδας, ενώ στο φινάλε σχηματίστηκαν τέσσερις ομάδες κι είχαμε τουρνουά 5 Vs 5 σε υψηλό τέμπο.
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, οι Μάριος Τσαούσης και Ίνγκι Ίνγκασον δούλεψαν ατομικά σε υψηλή ένταση και μπαίνουν στην τελική ευθεία για την επιστροφή τους, ο Λευτέρης Λύρατζης έκανε ατομικό σε γήπεδο και γυμναστήριο κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.
- Ουγγαρία: Το Tisza εξασφαλίζει υπερπλειοψηφία δύο τρίτων στο κοινοβούλιο
- Ουκρανία: Ελαβε τέλος και επισήμως η πασχαλινή κατάπαυση του πυρός με τη Ρωσία
- Πετρέλαιο: Η τιμή του βαρελιού ξεπέρασε πάλι τα 100 δολάρια έπειτα από τις ανακοινώσεις του Τραμπ
- Ο Λίβανος εργάζεται για να επιτύχει «την ισραηλινή αποχώρηση από το έδαφός του»
- Το Ιράν απαντά στον Τραμπ: «Γελοίες και διασκεδαστικές» οι απειλές για ναυτικό αποκλεισμό
- Bαθμολογία Euroleague: Τα δεδομένα μετά τη νίκη της Χάποελ – Τι ισχύει για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό



