Ολυμπιακός: Να επιστρέψει στις νίκες σε ματς… «παγίδα»
Ο Ολυμπιακός επανέρχεται σε ρυθμό Euroleague και αντιμετωπίζει απόψε στο ΣΕΦ τη Βίρτους Μπολόνια σε ένα ματς που κρύβει παγίδες.
Ο Ολυμπιακός μετά την 9η σερί νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό σε όλες τις διοργανώσεις, επιστρέφει σε ρυθμούς Euroleague αφού απόψε στο ΣΕΦ αντιμετωπίζει την Βίρτους Μπολόνια του Σέρτζιο Σκαριόλο.
Οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν τη νίκη μετά την ήττα στην Κωνσταντινούπολη επί της back to back πρωταθλήτριας Ευρώπης Εφές Αναντολού με 82-71 που θα τους ανεβάσει ξανά στις πρώτες θέσεις της διοργάνωσης.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πάντως σήμανε καμπανάκι αφού ξέρει πως οι Ιταλοί είναι πολύ υπολογίσιμοι και χρειάζεται συγκέντρωση στο 100% ώστε να επιτευχθεί η νίκη.
Από την άλλη η Βίρτους έχει 3 διαδοχικές ήττες και έρχεται με ρεκόρ 4-7 βρισκόμενη στην 14η θέση της βαθμολογίας γεγονός που την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη αφού θέλει να ανέβει εκτός από βαθμολογικά και ψυχολογικά με μια ενδεχόμενη νίκη.
Τέλος να σημειωθεί πως η τιμωρία του Μίλος Τεόντοσιτς μειώθηκε και θα δώσει κανονικά το παρών στο αποψινό ματς ενώ και ο Χάκετ θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.
- Τραγωδία στο Μπουρούντι: Ποδοσφαιριστής πέθανε στον αγωνιστικό χώρο αφού κατάπιε νόμισμα-γούρι
- Η προειδοποίηση του Καποδίστρια: «Κάντε γρήγορα, δείτε τι γίνεται στη Βενεζουέλα!»
- Γουόρντ: «Δεν ήταν θέμα χρημάτων – αυτό ήταν το καλύτερο για μένα στον Ολυμπιακό» (vid)
- Χειροπέδες σε τρεις 15χρονους για ληστεία σε βάρος γυναίκας – Την έριξαν στο έδαφος για να της πάρουν την τσάντα
- Ολυμπιακός – Όφη: Για το το Betsson Super Cup ζωντανά στο MEGA
- Ινφαντίνο: «Στο μέλλον οφσάιντ μόνο αν ο επιθετικός είναι πλήρως μπροστά από τον αμυντικό»

