Βρουσάι: «Ολοι δίνουμε τα πάντα»
Στην αγωνιστική βελτίωση του Ολυμπιακού στάθηκε ο Μάριος Βρουσάι.
Εξαιρετική εμφάνιση από τον Μάριο Βρουσάι στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σταντάρ Λιέγης (3-3), με τον 24χρονο παίκτη να «σερβίρει» το πρώτο γκολ στον Ελ Αραμπί.
Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης, ο Βρουσάι μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και στάθηκε στην αγωνιστική βελτίωση που παρουσιάζουν οι «ερυθρόλευκοι» του Μίτσελ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα όχι από το αποτέλεσμα, γιατί δεχτήκαμε γκολ πάλι στο τέλος. Δουλεύουμε καλά και προσπαθούμε να βγάζουμε τη δουλειά στο γήπεδο.
Έχουμε έρθει πιο κοντά όλοι οι παίκτες μετά τα όσα έχουν συμβεί και έχουμε δεθεί, θέλουμε να το ευχαριστιόμαστε περισσότερο πλέον στο γήπεδο και φυσικά να έρχονται οι νίκες.
Ο ανταγωνισμός πρέπει να υπάρχει, βελτιώνεται και ο κάθε παίκτης και η ομάδα. Όλοι πρέπει να δίνουμε τα πάντα, μεγαλύτεροι και μικρότεροι για να πάει η ομάδα μπροστά».
- Live: Συζητώντας την κυβερνητική πρόταση του ΠΑΣΟΚ – Μηχανισμός ανάπτυξης της οικονομίας τα λιμάνια
- Τραμπ: «Η Ευρώπη να ασχοληθεί με την Ουκρανία – Όχι τη Γροιλανδία» – Δεν αποκλείει στρατιωτική δράση
- Η απανθρωποποίηση των Παλαιστίνιων μέσα κι έξω από τη Γάζα
- Αγρίνιο: Βίντεο ντοκουμέντο 20 μήνες πριν από το φονικό – Δράστης και θύμα διασκέδαζαν μαζί
- Το σχέδιο του Σαμ Άλτμαν, CEO της OpenAI, να ενσωματώσει την τεχνητή νοημοσύνη στο μυαλό μας
- Ποδοσφαιριστής έριξε… νοκ-άουτ αντίπαλο με αγκωνιά! Συνελήφθη και αποδεσμεύθηκε από την ομάδα του


