Λαμία: Εσπασαν την πόρτα με κλωτσιές και «μπούκαραν» σε καφετέρια
Είναι η 4η ή 5η φορά που «ανοίγουν» το συγκεκριμένο μαγαζί,
Γυαλιά καρφιά έκαναν για μια ακόμη φορά άγνωστοι μαγαζί στο κέντρο της Λαμίας. Μάλιστα είναι η 4η ή 5η φορά που «ανοίγουν» το συγκεκριμένο μαγαζί, χωρίς ωστόσο να πάρουν κάτι αφού οι ιδιοκτήτες δεν αφήνουν χρήματα στην ταμειακή. Όμως καλούνται να πληρώσουν το κόστος της σπασμένης πόρτας και της τζαμαρίας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πίσω από την πόρτα υπήρχε σιδεριά με λουκέτο.
- Διαβάστε επίσης: Διάρρηξη σε μεζονέτα γνωστού επιχειρηματία – Άρπαξαν 40.000 ευρώ, λίρες και κοσμήματα
Οι διαρρήκτες όμως επέμεναν για αρκετή ώρα με πολλά χτυπήματα και κλωτσιές με αποτέλεσμα στο τέλος, όπως θα δείτε και στο βίντεο, να «μπουκάρουν» μέσα.
Πήγαν κατευθείαν στην ταμειακή, πήραν τα λιγοστά ψιλά που υπήρχαν μέσα.
Φεύγοντας πήραν μια μικρή πετσέτα και σκούπισαν το πόμολο της πόρτας για να καθαρίσουν τα αποτυπώματα, ενώ στο τέλος έκλεισαν την πόρτα και έφυγαν σαν κύριοι, μαζί με τους συνεργούς που περίμεναν απ’ έξω.
Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας.
- Γιγάντιο αερόπλοιο που παράγει αιολική ενέργεια δοκιμάστηκε στην Κίνα
- ΗΠΑ: Στη Μεσόγειο το αεροπλανοφόρο Τζέραλντ Φορντ – Ενισχύεται η αμερικάνικη παρουσία λόγω Ιράν
- Τέμπη: Ανακλήθηκαν οι εκταφές 3 σορών – Επιμένουν για εργαστήρια στο εξωτερικό οι γονείς
- Έρικ Ντέιν: Οι τελευταίες στιγμές του ΜακΣτίμι, η αυτοκτονία, η απώλεια φωνής – «Πρέπει να είσαι δυνατός»
- «Μπαμ» στο ισπανικό πρωτάθλημα: «Ο Άλβαρες έχει αποφασίσει να υπογράψει στη Μπαρτσελόνα» (pic)
- Αυξήθηκαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Ιανουάριο – Στοιχεία ΔΥΠΑ (Πίνακες)

