
Χάνει Ιωαννίδη για δύο εβδομάδες ο Παναθηναϊκός
Πρόβλημα με τον Φώτη Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό καθώς ο Έλληνας άσος θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες λόγω τραυματισμού.
Νέο πλήγμα στον Παναθηναϊκό! Άτυχος στάθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για περίπου 15 μέρες καθώς αισθάνθηκε μία έντονη ενόχληση στο δεξί γόνατο κατά την προπόνηση της Δευτέρας (28/11).
Το μεσημέρι της Τρίτης (29/11) μετέβη με τα μέλη του ιατρικού τιμ του Παναθηναϊκού στην Πάφο, προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί μία διάταση στον έσω πλάγιο.
Κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες, θα χάσει το υπόλοιπο της χειμερινής προετοιμασίας των «πράσινων» την Κύπρο και δεν θα αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με το Βόλο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» που θα διεξαχθεί στις 15 ή 16 Δεκεμβρίου.
Διαβάστε επίσης: Εκουαδόρ – Σενεγάλη 1-2: Μεγάλη νίκη και στους «16» η Σενεγάλη του Σισέ (vids)
Η χειρότερη δυνατή εξέλιξη για τον 23χρονο φορ, ο οποίος ήταν πολύ φορμαρισμένος τον τελευταίο μήνα, όντας καταλυτικός στους τρεις τελευταίους αγώνες του α’ γύρου με κερδισμένο πέναλτι στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και δύο καθοριστικά γκολ στους αγώνες με Παναιτωλικό και Ατρόμητο.
- Η πρόταση του Γιώργου Αυτιά για τα «ειδικά χωριά ΑΜΕΑ» έρχεται από το σκοτεινό παρελθόν
- Η Ρωσία διοργανώνει περιορισμένης κλίμακας παρέλαση για την Ημέρα της Νίκης – «Βλακώδες» το αστείο Ζελένσκι, λέει το Κρεμλίνο
- Βήμα… Μουντιάλ για τον Νεϊμάρ: Στην προεπιλογή της Βραζιλίας
- Τρεις αναφορές στα αρχεία του Πενταγώνου για θεάσεις UFO στην Ελλάδα – Τι εκτιμά ειδικός
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε ταμείο από 11 – 15 Μαΐου
- Ολυμπιακός: Σήκωσαν την κούπα τα κορίτσια του Ολυμπιακού (vid)




