
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ενόχληση για την τραπ και το ringtone στο κινητό από το… Star Wars
Μια διαφορετική τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται»
Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα μουσικά είδη που ακούνε πλέον οι νέοι.
Μάλιστα, αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε κάποιο, χωρίς να το κατονομάσει, το οποίο όπως είπε υποτιμά τις γυναίκες.
- Διαβάστε επίσης: Κυριάκος Μητσοτάκης: Τι αποκάλυψε για το πρόβλημα υγείας της αδερφής του – «Γι’ αυτό επέλεξα να το δημοσιοποιήσω»
«Δεν είναι μαγκιά»
«Δεν είναι μαγκιά να χρησιμοποιείς μια γλώσσα η οποία είναι υποτιμητική για τις γυναίκες. Ενοχλούμαι μερικές φορές που υπάρχουν κάποια είδη μουσικής που την ακούν οι νέοι» είπε αρχικά.
«Η γλώσσα που χρησιμοποιούν για τις γυναίκες είναι απαράδεκτη. Λες και είναι αντικείμενα για σεξουαλική εκμετάλλευση. Δεν θα βάλουμε ποτέ περιορισμούς στην ελευθερία της έκφρασης, αλλά δεν είναι αυτό το πρότυπο που πρέπει να έχουν τα νέα αγόρια για τα κορίτσια» συμπλήρωσε.
Γυμναστική, netflix… κινητό στην άκρη
«Όχι διαφορετικά από τον καθένα. Για μένα είναι σημαντική η άθληση. Είναι σημαντική αυτή η εκτόνωση. Επίσης μια χαλαρή συζήτηση με τη γυναίκα μου, να καθίσουμε στο σπίτι, να δούμε κάτι στο Netflix, να φύγουμε από το κινητό. Έχει σημασία αυτό από μια ώρα και πέρα να μην είσαι στο Twitter», είπε και παραδέχθηκε ότι έχει παρακολουθήσει επεισόδια της σειράς «Σασμός».
«Είναι πολύ ενδιαφέρουσα σειρά, αλλά γενικά χαίρομαι γιατί η ελληνική τηλεόραση παράγει πολύ καλό περιεχόμενο», σημείωσε, λέγοντας ότι βλέπει και ποδόσφαιρο. Είπε επίσης πως διαβάζει και ακούει μουσική κυρίως στο αυτοκίνητο ή το αεροπλάνο.
- Διπλό χτύπημα Παυλόπουλου σε κυβέρνηση και Δικαιοσύνη για τις υποκλοπές – Καίριο πλήγμα στην καρδιά του Κράτους Δικαίου
- Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. μετά από αναφορά για πυροβολισμούς στις φοιτητικές εστίες Ζωγράφου
- BHMAGAZINO: Από την Riviera Maya στην Αθηναϊκή Ριβιέρα
- Πρωτομαγιά: Ακινητοποιημένα Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ – Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία
- Το Αζερμπαϊτζάν κατηγορείται ότι κατέστρεψε αρμένικη εκκλησία στο Αρτσάχ
- Η ποινή που έλαβε ο τερματοφύλακας της Σαραγόσα που «ξάπλωσε» αντίπαλο με μπουνιά (vid)