Οριστικό: Εκεί θα γίνει το Final Four της Euroleague
Το Κάουνας θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η πόλη που θα φιλοξενήσει το επόμενο Final 4 αφού η λύση του Ντουμπάι εγκαταλείφθηκε.
Η έδρα του Final 4 φαίνεται πως κλείδωσε! Η Euroleague φαίνεται πως δεν μπορούσε να προχωρήσει άμεσα το θέμα με το Ντουμπάι και θα αναθέσει στο Κάουνας την διοργάνωση.
Η λιθουανική πόλη ήταν πριν μέρες το φαβορί για την ανάληψη της διοργάνωσης, όμως η κυβέρνηση δεν έδινε ένα σημαντικό κονδύλι για την δημιουργία του σωστού πλαισίου για την διεξαγωγή του.
Αυτός ο σκόπελος φαίνεται πως ξεπεράστηκε, ενώ και το θέμα με τα λιγοστά ξενοδοχεία λύνεται λόγω του Βίλνιους που βρίσκεται μόλις μια ώρα με το αυτοκίνητο.
Το μόνο που πρέπει να περιμένει ο μπασκετικός κόσμος είναι την ανακοίνωση της απόφασης που θα γίνει εντός του μήνα ώστε να ξεκινήσει ο προγραμματισμός των φιλάθλων.
- Λέρος: Ομολόγησε ο 18χρονος ότι σκότωσε τον πατέρα του πάνω σε καβγά
- Το απίθανο σερί της Φενέρμπαχτσε στη Euroleague
- Η Πολωνία σχεδιάζει την απαγόρευση των social media για παιδιά κάτω των 15 ετών
- Συνταξιοδότηση: Τα εύθραυστα ηλικιακά όρια ηλικίας και το προσδόκιμο ζωής – Πότε θα παρθούν οι κρίσιμες αποφάσεις
- Πώς η πρώην στυλίστρια της Σάρα Φέργκιουσον κατέληξε (κι αυτή) από το παλάτι στη φυλακή
- Τα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα diverse ανθρώπινο δυναμικό στις επιχειρήσεις
